Echinocțiul de primăvară ritualul magic pentru avere

Echinocțiul de primăvară ritualul magic pentru avere

Ritualul magic care te va umple de bani

Dacă și tu îți dorești să te umpli de bani și să ți se îndeplinească cele mai mari dorințe, în ziua în care are loc echinocțiul de primăvară aprinde o lumânare tip pastilă și să arde bilețelul, pentru a „trimite dorințele în Univers”.

„Noteți pe o hârtie ce v-ați dori să faceți până la echinocțiul de toamnă și împăturiți-o. Luați lumânare, o pastilă din aceea, dacă găsiți mov, excelent, este pentru spiritualitate, verde – pentru bani, galben – pentru sănătate, alb – pentru puritate, ce culoare doriți. Aprindeți o pastilă și lăsați-o să ardă. Apoi ardeți bilețelul când s-a ars complet lumânarea. Luați scrumul într-o hârtie și aveți 48 de ore la dispoziție să-l suflați, într-o intersecție, în cele patru puncte cardinale.

Soarele este în conjuncție cu Neptun, iar Neptun este cel care ne face să gândim și să vedem altfel lucrurile. Pe de altă parte, mai spune Minerva, Jupiter aflat în conjuncție cu Uranus ne face să avem stări contrastante – ba de tristețe, ba de bucurie.

Citește și  Doliu Imens in Romania. A murit România Matcașu

„Am observat că toți colegii mei sunt amețiți de cap. Nu-și găsesc starea, nu-și găsesc cuvintele, acum râd, acum plâng. În primul rând, Soarele este conjunct cu Neptun, este, oarecum, o conjuncție separantă. Ușor, ușor, Soarele se îndepărtează de Neptun. Dar și Neptun ne pune în situația de a spune și ce nu vrem să spunem, de a vedea altfel lucrurile și de a le gândi altfel. Soarele înseamnă și vitalitate, ne duce mai departe. Dar stările acestea se datorează lui Uranus, care va face acea conjuncție perfectă luna viitoare. Și ne dă dispozițiile schimbătoare” a declarat Minerva.

Astroloaga a ținut să precizeze că începutul primăverii astrale va influența foarte mult și sfera politică.

Citește și  Andra a avut două relații înainte de căsătorie: dezvăluiri picante! UNA DINTRE ELE A FOST CU …J

„Mă uit pe harta României. Casa președintelului formează un careu între Saturn natal și Saturn în tranzit. Nu știu de ce, dar mi se pare că această candidatură la NATO este un mare bluf”, a mai spus astroloaga.

retelemele