Ionuț Dolănescu vești de ultimă oră despre Maria Ciobanu Măicuța noastră dragă

Ionuț Dolănescu vești de ultimă oră despre Maria Ciobanu Măicuța noastră dragă

Maria Ciobanu, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite voci din lumea artistică românească, marchează astăzi un moment deosebit în viața sa, împlinind vârsta de 82 de ani. Înconjurată de iubirea și afecțiunea celor dragi, această celebră cântăreață sărbătorește în țara sa natală, România, după ce a petrecut o bună parte din ultimii ani în Statele Unite ale Americii.

Ionuț Dolănescu, fiul și unul dintre cei mai apropiați susținători ai mamei sale, a transmis un mesaj plin de emoție și afecțiune pe platformele de socializare, exprimându-și urările sincere de „la mulți ani” pentru această zi deosebită. „Astăzi, ‘Ciocârlia’, măicuța noastră dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotundă de… 100! ‘LA MULȚI ANI!’, Mama Maria!”, a scris el, subliniind astfel afecțiunea profundă și dorința sa de bine pentru mama sa.

În ultima perioadă, au circulat informații care indicau o posibilă stare de sănătate precară a Mariei Ciobanu. Cu toate acestea, Ionuț Dolănescu a intervenit pentru a clarifica situația, precizând că problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa sunt în mare parte asociate cu înaintarea în vârstă, nu cu afecțiuni grave. Acesta a subliniat că Maria Ciobanu nu se confruntă cu nicio boală gravă, așa cum s-a vehiculat în unele surse media recente.

Astfel, fanii și admiratorii talentului și personalității sale remarcabile pot fi liniștiți, întrucât informația referitoare la starea de sănătate a Mariei Ciobanu a fost infirmată de propriul ei fiu. Chiar dacă vârsta înaintată aduce cu sine anumite provocări în ceea ce privește sănătatea, se pare că legenda vie a muzicii populare românești se bucură în continuare de o stare generală bună și este în mijlocul celor dragi, sărbătorind frumoșii săi 82 de ani de viață, alături de familia și prietenii săi, în țara ei natală.

Citește și  Doliu în serialul Las Fierbinţi de la Pro TV! Vestea teribila despre pierderea actorului a fost data de „Aspirina”.

retelemele