Vești Triste Despre Nea Mărin. Toți Fanii Vor Plânge

Nea Mărin e printre cei mai apreciați și îndrăgiți oameni de televiziune din România. A intrat în atenția publicului după ce a participat ca jurat la mai multe show-uri televizate.

Nea Mărin e la bază coregraf, însă a reușit să ajungă în televiziune și să aibă un rol important în multe emisiuni tv. Ba chiar are și propria emisiune la Antena 1 pe care foarte mulți o urmăresc cu drag.

Recent au apărut zvonuri legate de retragerea lui Nea Mărin din televiziune, iar nepotul lui, Alex Leonte, a lămurit situația.

Alex Leonte a dezvăluit că Nea Mărin și-a depus deja dosarul de pensionare fiindcă a ajuns la vârsta care îi permite lucrul acesta.

Citește și  Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani. Are legatura cu o vindecare miraculoasa

Fostul iubit al lui Theo Rose a spus că, deși a făcut acel pas, cu siguranță unchiul lui nu va renunța la muncă și la pasiunea pentru dans.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții.

Citește și  Mirabela Dauer: o pensie mica, dar o inima mare.

Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol.

Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi.

Citește și  Trist Dezvăluire UIMITOARE la Pro TV Am cancer Din păcate toţi au început să plângă

Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem.”, a declarat Alex Leonte, pentru Ego.ro.

Nea Mărin a ajuns într-o formă foarte bună la cei 65 de ani ai săi. Coregraful are un stil de viață echilibrat de la care nu se abate niciodată.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *