a murit….

Vinerea Mare a fost o zi fatidică și pentru un alt personaj cunoscut al Sucevei

– Vasile Rusu (Vili, cum era cunoscut), fost viceprimar al orașului Broșteni, devenit celebru în întreaga țară după participarea sa la emisiunea concurs “Chefi la cuțite”.

Vasile Rusu s-a stins din viață vineri,, la Spitalul Județean Suceava, la doar 54 de ani. Era internat de aproximativ o

săptămână în secția de Pneumologie și era sub tratament, fiind infectat cu noul coronavirus.

Citește și  Doliu la PRO TV. Din păcate nu s-a mai putut face nimic

De altfel, în Broșteni, atât primarul, cât și actualul viceprimar sunt confirmați cu COVID-19, după cum a anunțat vineri seara chiar primarul localității montane, Mihai Molodeschi:

“Astăzi am primit rezultatele de la testul pentru coronavirus care s-a făcut miercuri la UAMS Carmen Sylva. În urma testării, atât eu, cât și dl Bârsan Ion am fost depistați pozitiv la coronavirus.

Citește și  Uluitor! Cristina Cioran Anunță O Nouă Sarcină, Iar Tatăl Este O Surpriză Totală!”

Suntem amândoi internați la Suceava, la spital. Angajații UAMS Carmen Sylva, ai Internatului social Pâinea vieții și medicii de familie sunt negativi. Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții direcți care vor fi testați marți la sediul Primăriei.

Citește și  Veste Trista! Din Pacate Este Vorba De Andrei Ștefănescu..

DSP Suceava a hotărât că Primăria Broșteni va fi închisă 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative.

Astăzi au fost dezinfectate Primăria, sediul Poliției și sediul postului de Jandarmi. Îi rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afară doar cu treburi și nevoi urgente”.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *