La doar 32 de ani, afaceristul Florian Ișfan a murit în Germania. A lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați

La doar 32 de ani, afaceristul Florian Ișfan a murit în Germania. A lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați

Întreaga comunitate din orașul Rovinari a fost șocată la aflarea veștii despre moartea afaceristului Dumitru Florian Ișfan, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul și-a pierdut viața în urma unui accident stupid, încercând să repare o mașină.

Cu câteva zile în urmă, Florian Ișfan a decedat într-un mod stupid. Acesta se afla în Germania, unde, împreună cu o rudă apropiată, efectua mici reparații la o mașină. Autovehiculul fusese suspendat, iar Florian se afla sub acesta. Din nefericire, la un moment dat, mașina a căzut de pe suportul cu care fusese ridicată și l-a strivit pe bărbat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, scrie asingorj.ro. 

lorian Ișfan deținea în Rovinari o fabrică de pahare din carton, o fabrică de mobilă și două magazine. Prietenii și apropiații săi au fost profund șocați de vestea morții sale. Acesta era căsătorit și avea doi copii.

Soția sa, Adriana, a postat un mesaj sfâșitor pe pagina de socializare, alături de un colaj de poze cu ei doi. 

Citește și  Rugăciunea Sfântului Nicolae Rostește-o de 3 ori te scapă de orice necaz

„Mi-ai înnegrit sufletuuuu Floriiiiiiineeeeeeee”

„Isfan Dumitru-Florian, cu bunătatea și ospitalitatea sa, a lăsat o amprentă profundă în inimile celor care l-au cunoscut. Îmi pare atât de rău că la o vârstă atât de fragedă, a plecat dintre noi, lăsând în urmă o durere imensă și un gol pe care niciun cuvânt nu poate să-l umple”, au mai scris apropiații pe rețelele sociale.

Citește și  Monica Davidescu, Adevărul Despre Divorț. Cum Se Înțelege, De Fapt, Cu Aurelian Temișan

Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al omului de afaceri va fi adus la Rovinari. 

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *