Cum arată Irina Loghin în costum de baie, la 84 de ani. Artista s-a relaxat și s-a distrat în Dubai FOTO

Cum arată Irina Loghin în costum de baie, la 84 de ani. Artista s-a relaxat și s-a distrat în Dubai FOTO

Vegetariană și adepta mișcării zilnice, Irina Loghin face dovada că vârsta este doar un număr. Marea noastră artistă s-a lăsat fotografiată, fără inhibiții, în costum de baie.

Irina Loghin, artistă, mamă și bunică și-a luat o vacanță binemeritată și s-a relaxat la căldură, în exoticul Dubai. Cântăreața de folclor a gustat din toate plăcerile Emiratelor Unite: plajă, bălăceli și plimbări cu cămila.

În online, au apărut imagini cu solista în costum de baie, la 84 de ani.

Irina Loghin reușește să se mențină într-o formă de invidiat. La vârsta de 84 de ani, artista are un stil de viață sănătos și, uneori, marea doamnă muzicii populare românești apelează la diferite proceduri de înfrumusețare pentru a se menține într-o formă de zile mari.

Citește și  A fost ministrul Cercetării în guvernele Năstase și Grindeanu

Celebre sunt și exercițiile sale de gimnastică facială, pe care multe românce le urmează. Fără doar și poate, mișcarea zilnică și regimul de viață vegetarian au ajutat-o pe vedetă să se mențină atât de fresh ca octogenară!

Irina Loghin și fiul în Dubai PNG

Supranumită doamna cântecului popular românesc, Irina Loghin se bucură de o binemeritată vacanță alături de fiul ei, într-o destinație cu multe grade în termometre, departe de România, mai exact Dubai. Îmbrăcată în costum de baie colorat și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin s-a lăsat fotografiată alături de fiul său și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Citește și  Bancul zilei | Prostituata, la tribunal

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, spunea, cu ceva vreme în urmă Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și  Vă mai aduceți aminte de ea? A părăsit România imediat după revoluție și așa arată astăzi, la 68 de ani. Artista noastră și soțul ei locuiesc în Copenhaga

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, spunea Irina Loghin, doamna muzicii populare, în cadrul unui interviu acordat postului Antena 3.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *