Horoscop Mariana Cojocaru pentru urmatorii ani! Previziunile pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru urmatorii ani! Previziunile pentru fiecare zodie in parte!

In urmatorii sapte ani, este posibil sa obtineti multe realizari profesionale, chiar daca acestea pot fi insotite de provocari dificile. De asemenea, timpul ar trebui sa ajute la vindecarea ranilor cauzate de despartiri dureroase.

Este recomandat sa priviti cu incredere spre viitor, deoarece vi se pot intampla lucruri la care acum nu v-ati indrazni sa visati. Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, semnele zodiacale Gemeni si Fecioara vor avea cele mai multe motive de bucurie. Ar trebui sa spuneti adio grijilor materiale si sa va redescoperiti dragostea. Nimeni si nimic nu va mai putea sa va opreasca in urmatorii ani.

Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni pentru fiecare zodie in parte:

Berbec
Incepi sa culegi in sfarsit roadele muncii din ultimii 10 ani. Nu de alta, dar ai asteptat destul si ai tras pe branci, desi toate sacrificiile pareau zadarnice. Asteapta-te ca succesul sa devina o constanta in viata ta si nu mai amana nimic, pentru ca banii nu vor mai fi o problema. In plus, e posibil ca in familia ta sa isi faca loc inca un membru. Nu iti spunem mai multe, te lasam sa descoperi toate surprizele de unul singur.

Citește și  Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: “Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Taur
Va trebui sa iei decizii dificile in cariera si in viata de familie. Fii cumpatat si chibzuit, pentru ca altfel vei avea mari probleme financiare in urmatorii ani. Incearca sa pastrezi familia cat mai unita si sa judeci cat mai rational cu putinta de fiecare data cand esti pus in aceasta situatie.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *