Îl Recunoști Este Celebru Acum Iar Astăzi Împlinește 49 De Ani

Îl Recunoști Este Celebru Acum Iar Astăzi Împlinește 49 De Ani

De-a lungul anilor, cu toții suferim schimbări din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește fizicul nostru.

Nimeni nu a reușit să țină până acum timpul pe loc și să rămână tânăr mereu și se pare că nici unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din țara noastră. Este un burlac râvnit și un mare talent în gastronomie.

Nu te-ai fi gândit că este elAstăzi este ziua unuia dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. A ajuns astăzi la frumoasa vârstă de 49 de ani și se pare că această aniversare îl găsește tot singur, dar înconjurat de o mulțime de prieteni și fani, care apreciază tot ceea ce face în bucătărie celebrul chef.

Cel din imaginea de mai sus este chiar chef Cătălin Scărlătescu, pe care îl cunoaște și îl iubește o țară întreagă. Pe atunci, celebrul bucătar era foarte tânăr, slab și cu părul negru și des. Bărbatul s-a schimbat mult, a mai acumulat câteva kilograme pe care le-a pierdut pe parcurs și tot așa, iar podoaba capilară bogată nu mai există.

Citește și  Pensionarii vor primi noi bilete de tratament balnear. Află cum poți beneficia de acestea!

De unde are Scărlătescu pasiunea pentru gătitFlorin Scărlătescu a cochetat cu bucătăria încă de când era doar un copil și ambiția l-a adus în fruntea celor mai buni bucătari. Bunica sa a fost cea care l-a învățat să gătească și de la care a rămas cu cele mai bune trucuri pentru bucătărie.

De la bunica sa a învățat să gătească cu gust și să dea naștere unor rețete uimitoare din doar câteva ingrediente. De atunci, a dus mai departe rețetele copilăriei și le-a făcut faimoase, în amintirea bunicii sale.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *