Soţia lui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă. Cu ultimele puteri, i-a cerut fostului fotbalist să aibă grijă de copii

Soţia lui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă. Cu ultimele puteri, i-a cerut fostului fotbalist să aibă grijă de copii

Iosif Rotariu trăieşte o adevărată dramă! Soţia sa a murit, duminică dimineaţă, după ce a suferit în ultima perioadă de o boală necruţătoare. Fostul mare fotbalist a încercat să o salveze cu un tratament în Turcia, dar verdictul venit de la medici a fost crunt.

Soția lui Iosif Rotariu se confrunta de mai multă vreme cu probleme de sănătate, iar duminică dimineața, aceasta a încetat din viață, după cum a anunțat fostul fotbalist.

Dana a fost diagnosticată cu cancer, iar în vara anului trecut i-au fost extirpate două tumori la colon. Ulterior, celulele canceroase i s-au extins la plămâni.

Soția lui Iosif Rotariu a murit duminică la ora 04:00 dimineața. Fostul fotbalist a transmis care au fost ultimele cuvinte ale soției sale.

Citește și  La doar 32 de ani, afaceristul Florian Ișfan a murit în Germania. A lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați

”În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a transmis Iosif Rotariu, potrivit România TV.

Iosif Rotariu a fost și în Turcia cu soția sa pentru tratament, după care cei doi au revenit în România. Aceștia au încercat chimioterapie și la Timișoara, dar fără succes.

Cei de la Poli Timișoara, club la care activează fostul internațional român, au transmis un mesaj de susținere, după decesul soției lui Iosif Rotariu.

Citește și  Mama Geta Face Bani Frumoși De Pe Urma Oilor

Durerea lui Iosif Rotariu este cu atât mai mare cu cât acum trebuie să-şi privească micuţii când îşi conduc mama pe ultimul drum. De fapt, şi cele din urmă gânduri ale soţiei fostului jucător s-au îndreptat tot către copii.

„Ultimele ei cuvinte au fost să am grijă de copii. Asta mi-a spus înainte să se ducă… Dacă cineva vrea s-o ajute pe Kassandra cu ceva, acum că a murit mama ei… Am am rămas singur să cresc doi copii, pe Kassandra şi Cristian. Ei sunt cei doi care stau cu mine în casă. Soţia mea era grav bolnavă de un an de zile. Dumnezeu s-o ierte, înmormântarea va fi marţi, la cimitirul Eroilor din Timişoara„, a afirmat Iosif Rotariu

Citește și 

Doliu în handbalul românesc! Dublul campion mondial Olimpiu Nodea a murit

”Din păcate, viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de duminică.Sincere condoleanțe familiei Rotariu. Drum lin către, stele doamna Dana!”, a transmis Poli Timișoara, pe Facebook.

Numele lui Rotariu este unul cunoscut pentru majoritatea românilor datorită carierei pe care a avut-o în fotbal.

Acesta a evoluat în carieră pentru Poli Timișoara, Steaua, Galatasaray, Bakirkoyspor, CFR Timișoara, Kikinda, Extensiv Craiova și FC Bihor.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *