A ANUNȚAT SARCINA ÎN ZIUA FINALEI SURVIVOR ROMÂNIA?! “AȘTEPTĂM SUGESTII PENTRU NUME”

A ANUNȚAT SARCINA ÎN ZIUA FINALEI SURVIVOR ROMÂNIA?! “AȘTEPTĂM SUGESTII PENTRU NUME”

Vestea momentului în showbiz-ul românesc! O fostă concurentă de la Survivor All Stars a anunțat sarcina chiar în ziua marii finale. Imaginile video au fost postate pe Tiktok și au ajuns virale. Iată despre cine este vorba!

Oana Ciocan a surprins pe toată lumea, arătându-și „burtica” într-un video postat de Alexandra Duli pe TikTok chiar în ziua finalei de la Survivor All Stars. Acum toți se întreabă dacă fosta concurentă de la Pro TV și Jador vor deveni părinți în viitorul apropiat.

Nu mai este un secret că Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au o relație frumoasă, iar manelistul a declarat de nenumărate ori că este mai îndrăgostit ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare ziua în care își vor uni destinele.

Atunci când a fost eliminat de la Survivor All Star, Jador a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan. Răspunsul a fost a fost, desigur, afirmativ. La scurt timp după logodnă, iubita manelistului și-a pus fanii pe jar, lăsând de înțeles că ar putea fi

Citește și  Bancul verii: Vasile si Maria au fost la all inclusive! Am ras cu lacrimi !

Oana Ciocan și Jador, părinți pentru prima oară!? Alexandra Duli i-a dat de gol în ziua finalei de la Survivor All Stars

Oana Ciocan și Jador sunt unul dintre cele mai populare și iubite cupluri din lumea showbiz-ului autohton. Încă de la prima apariție împreună, , fanii au fost mereu alături de ei și le-au oferit susținere necondiționată. Relația lor sa dezvoltat rapid, iar recent au făcut pasul către logodnă. Mai mult decât atât, cei doi au exprimat dorința lor arzătoare de a se căsători.

Chiar înainte de marele eveniment, Oana Ciocan a stârnit interesul urmăritorilor ei de pe rețelele sociale. Cu exactitate, Alexandra Duli și partenera lui Jador au fost surprinse într-un videoclip în care își pun mâna pe burtică una celeilalte. Videoclipul a fost postat chiar în ziua în care a avut loc marea finală Survivor All Stars.

Citește și  Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a făcut anunțul! “…pe cale naturală”

„Așteptăm sugestii de nume”, a a fost mesajul scris de Alexandra Duli în descrierea videoclipului postat pe TikTok.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, secțiunea de comentarii fiind inundată de mesaje. Internauții s-au grăbit să-i felicite, presupunând că Oana Ciocan și Jador se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Citește și  Liviu Dragnea, recuperare după AVC în Belgrad

„Acum chiar că rămâne Jador cu Oana”, „Felicitări, sarcină ușoară îți doresc!”, „Să fiți sănătoși și fericiți! Dacă ești graviduță să ai sarcină ușoară!”, „Oana, felicitări frumoaso!”, „Maria dacă e fată, Abel dacă e băiat”, „Să fie gemeni, fetiță și băiat”, „Un copil e o binecuvântare!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii celor doi.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *