DAIANA DUȚU, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE DESPRE IRINEL COLUMBEANU! DE CE I-A CERUT FOSTUL MILIONAR AJUTORUL BRUNETEI

DAIANA DUȚU, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE DESPRE IRINEL COLUMBEANU! DE CE I-A CERUT FOSTUL MILIONAR AJUTORUL BRUNETEI

Irinel Columbeanu ar trece prin clipe de coșmar, chiar ajungând să îi ceară ajutorul fostei sale iubite. Daiana Duțu rupe tăcerea și face dezvăluiri cutremurătoare despre viața fostului milionar. Iată ce se întâmplă, de fapt, în viața lui Irinel Columbeanu!

Irinel Columbeanu locuiește acum la azil și nu mai are nicio prezență feminină în viața sa. Cu câțiva ani în urmă, fostul milionar era încă apreciat de domnișoare, pe care le trata regește. Daiana, ultima iubită a fostului afacerist, a relatat un episod șocant din viața lui Columbeanu, înainte ca acesta să ajungă la centrul de îngrijire pentru vârstnici.

Daiana Duțu a mărturisit că Irinel Columbeanu a căutat-o pentru a se reîntâlni după ce se despărțiseră, pe vremea când fostul milionar încă nu locuia la azil. Se pare că cei doi nu s-au mai văzut atunci, însă Columbeanu a revenit cu un telefon, cerându-i disperat ajutorul brunetei.

„M-a căutat într-o seară, era cu un prieten, dorea să ne întâlnim, să mai chem niște prietene, dar nu ne-am sincronizat, apoi m-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor. Știe că am amici medici și m-a chemat la el, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera. A fost cu o noapte dinainte la un bar, a băut până a căzut, iar cei din bar, în loc să cheme salvarea, l-au luat și l-au adus în apartament și l-au lăsat acolo așa și a dormit până seara”, a dezvăluit Daiana, în urma unei apariții TV.

Citește și  Nici măcar nu a luat examenul de BAC Află câte clase și ce studii are de fapt Cătălin Scărlătescu

Irinel Columbeanu ar fi vrut să învețe să facă vrăji

Mărturisirile făcute în urmă cu puțin timp de Daiana Duțu despre Irinel Columbeanu nu sunt primele făcute de aceasta.

Acum mai bine de doi ani, bruneta a scos la iveală faptul că fostul milionar i-ar fi cerut să îl învețe să facă vrăji pentru a o readuce pe Oana, o altă iubită de a sa, înapoi în viața lui. La acel moment, Irinel Columbeanu a reacționat tranșant la adresa Daianei Duțu, fără a confirma sau infirma veridicitatea declarațiilor sale.

Citește și  Multi Spun Ca S-A Trait Prost In Perioada 1965 – 1989. Iata Care Este, De Fapt, Adevarul!

„Nu știu la ce se poate cineva aștepta de la dezvăluiri făcute de o o asemenea persoană, care știm cu toții cu ce se ocupă. Din acest punct de vedere, eu am comentat la vremea respectivă și nu vreau să mă repet. Să fie sănătoasă. Cred că e modul ei de a-și câștiga existența, pe lângă altă activitate.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *