JADOR VA DEVENI TĂTIC! OANA CIOCAN ESTE ÎNSĂRCINATĂ: „ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!”

JADOR VA DEVENI TĂTIC! OANA CIOCAN ESTE ÎNSĂRCINATĂ: „ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!”

Jador este în culmea fericirii! Artistul va deveni tată în curând. Acesta a dezvăluit că iubita sa, Oana Ciocan, este însărcinată. Cântărețul a precizat că nu regretă nicio secundă decizia de a părăsi show-ul Survivor All Stars pentru că acum are tot ce și-a dorit. În sfârșit, se simte împlinit și va avea familia la care a visat mereu.

De când a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, Jador a spus de nenumărate ori că și-a găsit liniștea alături de ea. Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că fosta concurentă de la Survivor este femeia alături de care vrea să își întemeieze o familie și iată că visul i s-a împlinit.

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți pentru prima dată

În urmă cu puțin timp, Jador a împărtășit în mediul online câteva imagini cu Oana Ciocan realizate în Punta Cana. În dreptul fotografiilor, artistul a scris și un mesaj emoționant în care îi declară dragostea iubitei sale. La final, cântărețul a dat și vestea cea mare. El a anunțat că în curând vor fi trei.

„«De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi un singur trup.»(Geneza 2:24) Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea. Te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău că am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi au adus împlinire niciodată! În schimb tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”, a scris Jador în mediul online.

Citește și  Irina Loghin, La 84 De Ani: Secretul Sănătății Și Frumuseții

Jador vrea 7 copii cu Oana Ciocan

În urmă cu o lună, invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu’, Jador a vorbit despre dorința de a deveni tată. Atunci, artistul a mărturisit că vrea să aibă cel puțin 7 copii, iar Oana Ciocan este de acord cu el. Mai mult decât atât, fostul concurent de la Survivor a ales deja și numele pentru 3 dintre ei, dacă vor fi băieți.

„Bursucu’: Câți copii îți dorești?

Jador: Măcar 7. E mult, nu?

Bursucu’: Oana știe câți copii vrei?

Jador: Da. Tu nu înțelegi că ea nu spune ‘nu’ la nimic. Am văzut un desen animat care avea o morală. Era vorba despre un om care și-a dat vaca pe un măgar și tot așa până a ajuns să se întoarcă acasă cu mere. Oamenii i-au spus că soția îl va distruge psihic și te va lăsa după această afacere. El a zis: Eu fac pariu că soția mea va fi fericită și va mânca din merele mele. A venit acasă și i-a spus soției ce a făcut. Soția l-a luat în brațe, a pus merele la locul lor, l-a pupat. Asta e Oana pentru mine. Orice aș face eu, ea nu e supărată. Ea nu se supără pe mine. Ea este de acord cu mine și mă susține în orice. (…) Vreau cel puțin 7 copii. Primele trei nume vor fi Avram, Isac și Iacob.”, a fost discuția dintre Jador și Bursucu’, moderatorul podcastului.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *