Visul Fecioarei Maria – de citit înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care întotdeauna ajută

Visul Fecioarei Maria – de citit înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care întotdeauna ajută

Din timpuri străvechi, aceste viziuni ale Preacuratei Fecioare Maria au fost căutate de credincioși ca un scut împotriva necazurilor și o sursă puternică de binecuvântare.

Al douăzeci și șaselea vis al Preacuratei Fecioare

În acest vis sfânt, Fecioara Maria a fost întâlnită de Mântuitorul nostru Iisus Hristos în Ierusalim, în luna martie. În fața Fiului său iubit, Maica Sfântă a fost întrebată dacă doarme sau nu. În sinceritatea ei, Maria a mărturisit că a dormit, dar că în timpul somnului ei a plâns și a avut viziuni cutremurătoare legate de Fiul său prea iubit.

Iisus Hristos a întrebat-o pe Maica sa iubită să îi relateze despre visul pe care l-a avut și care i-a umplut inima de neliniște. Maria a povestit că a văzut o scenă înspăimântătoare, în care apostolii Petru și Pavel erau în orașul Roma, iar Fiul său drag era supus chinurilor și batjocurilor. Ea a descris cu durere cum Iisus Hristos a fost răstignit pe Cruce, batjocorit de vrăjmași, iar Pontiu Pilat l-a condamnat la moarte.

Citește și  Bancul zilei de luni: Soțul legat de mama

Cu inima grea, Maria a relatat cum Fiul său iubit a fost răstignit pe Cruce, încoronat cu o coroană de spini, înțepat în coastă și cum trupul său sfânt a fost răvășit de suferință. Ea a mărturisit cum Pământul s-a cutremurat, cerul s-a întunecat, iar natura a răspuns la chinurile Fiului său. Totuși, în final, Maria a vorbit cu încredere despre învierea lui Iisus din morți și despre puterea sa de a dărui viață și speranță lumii întregi.

Domnul Iisus Hristos a ascultat povestea mamei sale cu compasiune și iubire. El i-a spus că visul ei este o profeție a ceea ce va păți pentru mântuirea omenirii. Promisiunile făcute de către Iisus Hristos călătorului care va păstra și va medita la acest vis sunt deopotrivă puternice și mântuitoare.

Citește și  EMMA, FIICA LUI ILIE NĂSTASE ȘI A AMALIEI, A FOST ADMISĂ LA FACULTATEA UNDE AU STUDIAT PRINȚUL WILLIAM ȘI KATE MIDDLETON: „A AVUT DE SUSȚINUT 19 EXAMENE”

Înțelegând semnificația visului său și adevărul sacru pe care îl reprezenta, Fecioara Maria a înălțat o rugăciune către Maica sa din ceruri pentru protecție și ajutor în fața încercărilor vieții. Ea a cerut ca toți cei care vor rosti și vor păstra acest vis în inima lor să fie păziți de ispitele diavolului și să fie îndrumați și ocrotiți de îngerii Domnului.

Citește și  Banc: „Domnul de lângă dumneavoastră cine e?”. Continuarea e genială

Această rugăciune, rostită cu umilință și credință, este un act de devotament și încredere în puterea și iubirea lui Dumnezeu. Cei care o rostesc și o meditează cu credință vor fi însoțiți de prezența divină și vor primi har și binecuvântare în viața lor.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Spirit, Amin.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *