Doliu în muzica din România. A murit o adevărată legendă

Doliu în muzica din România. A murit o adevărată legendă

A murit unul dintre cei mai iubiți lăutari din România. Vestea tragică a picat ca un trăznet asupra familiei și a celor care l-au cunoscut.

Lumea muzicală din România este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți lăutari s-a stins din viață, lăsând în urma sa tristețe în sufletele apropiaților.

A murit Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din România

Doliu în lumea lăutarilor din România. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Vestea morții sale a picat ca un trăznet asupra apropiaților, dar și a persoanelor care l-au cunoscut.

Neluță Neagu s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Colegii săi de breaslă sunt în stare de șoc și abia și-au găsit cuvintele pentru a transmite condoleanțe familiei.

Citește și  Bancul verii: Vasile si Maria au fost la all inclusive! Am ras cu lacrimi !

Momentan, nimeni nu a oferit prea multe detalii despre tragicul eveniment. Însă, se pare că Neluță Neagu a avut probleme de sănătate și, din păcate, a pierdut lupta cu boala.

Potrivit apropiaților, ultima perioada din viața artistului a fost una destul de tristă. Acesta și-a înmormântat soția anul trecut și a fost, de departe, cea mai dureroasă pierdere pentru el.

Neluță Neagu s-a pocăit cu o săptămână înainte de a se stinge din viață

Cei care l-au cunoscut sau au lucrat cu Neluță Neagu sunt în stare de șoc. Artistul trăia pentru a face muzică și a fost mereu sufletul petrecerii. De acum încolo, colegii și fanii vor rămâne doar cu amintirea sa.

Citește și  Salată cu legume pentru iarnă

Neluță Neagu nu a fost iubit doar de fani, ci și de colegii de breaslă. Talentul său l-a ajutat să se facă remarcat și a fost mereu apreciat la adevărata sa valoare. Cei mai mari artiști au cântat alături de el, iar acum, cu toții sunt îngenunchiați de durere.

O parte dintre artiștii care au cântat pe aceeași scenă cu el deja au transmis condoleanțe familiei. Tzancă Uraganu a fost printre primii care și-a exprimat durerea și tristețea legată de moartea lui Neluță Neagu.

Citește și  PUN PARIU ca nu stii cine e tanarul din imagine. TRECE PRIN CLIPE URATE IN ACEST MOMENT.

De-a lungul carierei sale, artistul a cântat alături de Florin Salam, Costel Biju, dar și alte nume sonore ale industriei. De fiecare dată când urca pe scenă făcea spectacol, semn că iubea foarte mult să fie în fața fanilor.

Pentru Neluță Neagu muzica a fost mereu pe primul loc. A fost un mod de exprimare, dar și un mod de alinare a durerilor. După ce a pierdut-o pe soția sa, artistul a găsit un refugiu în muzică.

Neluță Neagu a urcat pe scenă până de curând pentru că iubea ceea ce face. Înainte cu o săptămână de a se stinge din viață, Neluță Neagu a ales să se pocăiască și să se apropie mai mult ca niciodată de Dumnezeu.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *