Profeţiile Părintelui Alexandru: Cataclism Iminent!

Profeţiile Părintelui Alexandru: Cataclism Iminent!

Părintele Alexandru, cunoscut drept călugărul misterios, este unul dintre profeţii care au făcut o mulţime de previziuni privind soarta lumii. Acesta a murit în 1955, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut într-o garsonieră din Bucureşti.

Profețiile unui călugăr misterios pentru România
Părintele Alexandru se numără printre profeţii, clarvăzătorii sau pustnicii care au făcut nenumărate previziuni referitoare la soarta lumii. Despre părintele Alexandru nu se ştiu prea multe. Acesta a fost închis în timpul comunismului, iar după ce a fost eliberat nu ar mai fi fost primit în rândul clerului. Cu toate acestea, părintele Alexandru ar fi continuat să slujească acasă sau în locuineţele oamenilor. A murit în 1995, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut în Bucureşti, acolo unde locuia într-o garsonieră ce îi fusese pusă la dispoziţie de o credincioasă.

Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica, într-un dulap împrăfuit.

Profețiile unui călugăr misterios
Părintele Alexandru a prezis atentatele de la 11 septembrie: „Va fi un cataclism care va zgudui America”. S-a întâmplat exact aşa cum a „văzut” părintele. La mai puţin de patru luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniunii Europene. Toate aceste semne premerg, după fratele Alexandru, o catastrofă planetară.

Citește și  A murit un mare jurnalist al României

“În curând, pământul va arde, punându-se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri(…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război.

La mica distanţă de Bucureşti, ‘din dărâmăturile trecutului’ (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi ‘Noul Ierusalim’. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, a mai prezis părintele.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *