Monica Anghel, în doliu

Clipe de coșmar pentru Monica Anghel. Celebra cântăreață este în doliu, după ce a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei. A murit în urmă cu câteva minute, la 61 de ani. Despre cine este vorba.

Monica Anghel, în doliu

Fostul ei soț, Andrei Carandino, a murit.

Cunoscutul medic estetician a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Doctorul și faimoasa artistă au fost căsătoriți timp de 11 ani. Se pare că specialistul avea anumite probleme cardiace care i-au scurtat zilele.

Citește și  Angela Similea Ramasa Pe Drumuri La 74 De Ani Ce S-A Intamplat Cu Celebra Solista Nu Am Bani Nu Am Casa Nu Am

„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Regretatul Andrei Carandino era medic specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive și dooctor în știinte medicale.

El a absolvit masterul Managementul Serviciilor de Sănătate, iar cu doar două zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere.

Monica Anghel și fostul ei soț s-au despărțit în anul 2005, după 11 ani de căsnicie fericită.

Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă în care fosta jurată de la Te Cunosc de Undeva făcea tot posibilul pentru a slăbi și a avea talia subțire pe care a visat-o dintotdeauna.

Citește și  Avertisment înfiorător al meteorologilor, vine canicula. Temperaturile ajung la aproape 50 de grade Celsius

Medicul Andrei Carandino a fost cel care a salvat-o, după ce a supus-o pe artistă la o serie de operații delicate.

Cum a imitat-o Monica Anghel pe Diana Șoșoacă la TVR

La sfârșitul anului trecut, Monica Anghel a interpretat-o perfect pe Diana Șoșoacă, în cadrul emisiunii Masca de aur de la Televiziunea Română. A făcut-o cu talentul pe care deja îl cunoaștem din show-urile de satiră politică ale lui Toni Grecu, fost lider al grupului umoristic Divertis.

Monica ne-a povestit despre ineditul rol, care i-a ieșit perfect, fără cusur:

„Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri. De altfel, între noi fie vorba, nu mă mai uit la emisiunile informative!

Citește și  Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Tudor Chirilă. Câștigă bani frumoși din asta

Pot spune că o cunosc pe Diana Şoşoacă. Şi o cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu acelaşi nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie.

Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi.

Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi!”, ne-a mărturisit Monica Anghel, acum ceva timp.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *