Andra, mesaj emoționant după 13 ani de căsnicie. Moment special în timpul vacanței

Andra, mesaj emoționant după 13 ani de căsnicie. Moment special în timpul vacanței

Andra și Cătălin Măruță formează de ani buni unul dintre cele mai solide și mai mediatizate. Cei doi au o familie reușită, iar cei doi copii pe care îi au completează imaginea unui cuplu de succes.

Cei doi se află în acest moment în vacanță și au sărbătorit un moment foarte important. Când au auzit despre ce este vorba, fanii au reacționat imediat.

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Ei au împreună doi copii extrem de reușiți: David și Eva. Chiar dacă pentru mulți viața de vedetă nu se împacă foarte bine cu cea de familie, pentru cuplul Andra-Măruță lucrurile par că nu stau deloc așa.

Detalii importante din căsnicia celor doi au ieșit la iveală, însă, cu puțin timp. S-a întâmplat chiar în vacanța pe cere cele două vedete o petrec chiar în aceste momente. Cea care a dorit să-și informeze prima fanii despre cele întâmplate a fost Andra. Ea a postat un mesaj edificator în acest sens, pe pagina sa de Facebook.

Citește și  A venit in prima zi de scoala insotit de 24 de politisti. Motivul este emotionant

„De 13 ani. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin”, a scris Andra pe pagina sa de socializare. Cu alte cuvinte, au trecut 13 ani de când cei doi și-au unit destinele în fața altarului. Acum, ei au decis să petreacă momentul decisiv departe de lumina reflectoarelor. Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță alături de copiii lor, Eva și David.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *