VIDEO „Ioana noastră nu mai este”. Tânăra care a murit în ziua de Crăciun mai avea doar câteva minute până la destinație

În țara campioană la numărul de morți pe șosele, șoferii drogați nu sunt considerați un pericol. O arată chiar tragedia de seara trecută, atunci când o tânără de doar 19 ani a murit, după ce mașina condusă de prietenul ei s-a răsturnat și a izbit mai multe autoturisme, în Capitală. Polițiștii au constatat că băiatul se urcase drogat la volan, dar procurorii l-au lăsat liber pe străzi, pe perioada anchetei.

Toți cunoscuţii o plâng pe Ioana, tânăra de 19 ani care a murit de Crăciun în Capitală. Fata era cu un prieten în maşină şi se grăbeau să ajungă la o petrecere de sărbători. Pe o şosea din nordul capitalei, şoferul a pierdut brusc controlul maşinii şi s-a răsturnat peste două autoturisme parcate.

Devastată de durere, mama fetei nu înţelege ce s-a întâmplat: „E absurd ce fac oamenii când li se împietrește sufletul… Dar nu mai contează. Ioana noastră nu mai este. Rugați-vă pentru sufletul ei frumos și cald”.

Citește și  Ei sunt părinții care au 18 copii și sunt judecați că au făcut atâția. Iată cât cheltuiesc într-o singură săptămână doar pe alimente

Şi mătuşa fetei e distrusă de supărare: „Cei 5 copii ai familiei. Au rămas doar 4. Ioana, plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți. Drum lin și fericire veșnică, copil frumos!”

Şoferul, un tânăr de 18 ani, avea permis de mai puțin de jumătate de an, dar conducea o maşină puternică, a părinţilor săi. Nu consumase alcool, dar la testul pentru droguri rezultatul a fost pozitiv.

Citește și  A murit

Bogdan Dinu, reporter Observator: Este cercetat în libertate, asta pentru că poliţiştii consideră că nu reprezintă un pericol. La audieri, acesta le-ar fi povestit polițiștilor cum un motociclist i-a tăiat calea, motiv pentru care a pierdut controlul volanului.

Martorii au o altă variantă.

Martor: Întreba dacă mai respiră. Se pare că s-ar fi întrecut pe șoseaua asta cu un motociclist. O manevră greșită, ori motociclistul în față, ori o fi vrut să îi tracă în față. L-a furat, probabil, și viteza…

Citește și  Maria Constantin Strălucește Într-O Rochie Spectaculoasă La Botezul Nepoțicii Ei

Martor: Se circulă cu o viteză, ferească sfântul. Ieşeam seara cu căţeluşa noastră pe bulevard. Eu cred că peste sută.

Țara noastră este campioană la numărul de morți pe șosele. La raziile în trafic, poliţiştii au început să descopere mai mulţi şoferi drogaţi decât beţi. Numai în primele 10 luni ale acestui an, peste 2.200 de șoferi au fost prinși conducând sub influenţa substanţelor interzise. De trei ori mai mulţi decât în urmă cu 3 ani.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *