Mirabela Dauer: o pensie mica, dar o inima mare.

Mirabela Dauer: o pensie mica, dar o inima mare.

Mirabela Dauer, o cântăreață cu un suflet mare și o pensie mică

Cântăreața română Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite și respectate artiste ale țării noastre.

În ciuda succesului său impresionant, după o carieră de zeci de ani, ea trebuie să se descurce cu o pensie relativ mică.

Potrivit unui articol de pe România TV, Mirabela Dauer primește o pensie de doar 760 de lei.

Deși acest lucru poate fi considerat nedrept pentru o cântăreață atât de talentată și iubită, ea nu se plânge și nu simte că merită mai mult.

Într-un interviu acordat mai demult, Mirabela a declarat că nu îi place să se vaită și că este recunoscătoare pentru tot ce are. „Probabil că atât meritam și atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Și nici n-am să mă văit. Mie nu-mi place să mă văit”, a spus ea.

Citește și  La doar 32 de ani, afaceristul Florian Ișfan a murit în Germania. A lăsat în urmă o soție și doi copii îndurerați

O cântăreață cu o inimă mare
Deși poate fi greu pentru mulți dintre noi să acceptăm să primim ceva mai puțin decât credem că merităm, Mirabela Dauer este un exemplu de modestie și înțelepciune. Ea știe că trebuie să își aprecieze tot ceea ce are și să își urmeze pasiunea în continuare.

„Ma duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol și asta e. Nu îmi place să mă văit pentru că vreau să-ți spun o chestie”, a continuat ea. „În țara ast sunt oameni mult mai amărâți ca noi, înmiit mai amărâți ca noi. Și lumea ne iubește așa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să știe amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm și să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea așa cum suntem”, a adăugat artista.

Citește și  ȘI-A PĂRĂSIT SOȚIA DUPĂ 40 DE ANI DE CĂSNICIE ȘI S-A MUTAT CU AMANTA PE ACEEAȘI STRADĂ. IREAL CUM S-A RĂZBUNAT FOSTA NEVASTĂ

Un exemplu de modestie și perseverență
Într-o lume a superficialității și a încurajării perpetue a autoglorificării, Mirabela Dauer este un exemplu de modestie și umilință. Ea a lucrat din greu pentru a ajunge acolo unde este astăzi și își iubește publicul și pasiunea cu un suflet mare.

Citește și  CE PENSIE RUȘINOASĂ PRIMEȘTE MIHAI NEȘU ÎN ROMÂNIA

Deși poate fi tentant să ne gândim doar la ceea ce nu avem și să ne văităm inutil, Mirabela Dauer ne învață că este important să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem și să ne urmăm visele cu perseverență și entuziasm.

În concluzie, Mirabela Dauer este un exemplu pentru noi toți de modestie și înțelepciune. Ea ne arată că trebuie să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem și să ne urmăm pasiunea cu perseverență și bucurie în suflet. Cu siguranță, iubirea și respectul pe care le are publicul pentru ea sunt o recompensă neprețuită pentru toate eforturile și munca depuse în decursul carierei sale de muzician talentat.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *