Mihai Morar, tată fericit de trei fete

Mihai Morar, tată fericit de trei fete

Celebrul jurnalist Mihai Morar se bucură de fericirea și împlinirea unei familii frumoase. Cu 3 fete minunate și o soție pe care o laudă mereu, Morar este un tată fericit și mândru. Cu toate acestea, o întrebare a început să apară tot mai des: mai vrea Mihai Morar un copil?

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar și soția sa au devenit părinții a două fete gemene, Mara și Cezara. Apoi, pe 24 iulie 2019, familia s-a mărit cu venirea pe lume a celei de-a treia fetițe, Roua. Cei doi soți au o căsnicie solidă de 15 ani și formează o familie superbă.

Mihai Morar și-a întâlnit soția la radio, iar după doar două luni de relație, a cerut-o în căsătorie. Cei patru au o relație specială, iar viața lor s-a schimbat complet odată cu nașterea Rouei. Cele trei fete se înțeleg de minune, iar mezina familiei joacă un rol important în dezvoltarea celorlalte două. Prezentatorul a descris bucuria pe care a adus-o venirea pe lume a Rouei ca fiind „greu de descris în cuvinte” într-un interviu pentru Viva.ro.

Cu toate acestea, când a fost întrebat dacă mai are planuri pentru un nou copil, Mihai Morar a dat de înțeles că nu este cazul. La vârsta de 42 de ani, el consideră că și-a îndeplinit datoria de tată și că viața lor are alte priorități acum. Totuși, Morar a menționat că întotdeauna a avut dorința de a fi un tată tânăr și că această dorință i s-a îndeplinit deja.

Citește și  Bancul zilei de luni: Soțul legat de mama

Se pare că, în ciuda faptului că nu s-a opus niciodată ideii de a mai avea copii, Mihai Morar consideră că familia lor este completă și că sunt mulțumiți cu cei trei copii pe care îi au deja. Prioritățile lor s-au schimbat odată cu venirea pe lume a Rouei, dar acest lucru nu înseamnă că nu se bucură în continuare de viața de familie și de bucuria de a fi părinți.

Astfel, se pare că Mihai Morar și soția sa nu sunt interesați de a adăuga un nou membru în familia lor. Cu toate acestea, cei patru se bucură de momentele frumoase petrecute împreună și de faptul că sunt o familie unită și fericită. Oricare ar fi decizia lor în viitor, cu siguranță vor continua să ofere dragoste și susținere celor trei fetițe minunate pe care le au deja.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *