Vedem tot timpul cupluri formate dintr-un barbat

Vedem tot timpul cupluri formate dintr-un barbat

Vedem tot timpul cupluri formate dintr-un barbat in varsta si o tinerica. Ne intrebam de ce si cum e posibil?

Astfel de situatii sunt acum aproape normale, numai ca exista o explicatie cu privire la motivul pentru care barbatii trecuti de o anumita varsta au ochi numai pentru fete tinere. Primul criteriu este legat de aspectul fizic.

Barbatii sunt atrasi de femei si la 80 de ani.

Barbatii se simt mai bine in pielea lor, mai siguri pe ei, daca partenera lor este mai tanara, scrie doctorulzilei.ro.

Citește și  Un măcelar vede intrând în magazinul său un cîine

De asemenea, barbatii in varsta prefera aventurile.

Ei considera ca e mai usor sa se desparta de o femeie tanara pentru ca ea nu va suferi asa mult pentru ca stie ca are o multime de barbati din care poate alege.

De obicei, barbatii in varsta cu iubite tinere sunt si prosperi, oameni de succes, iar asta este un magnet pentru unele femei tinere.

Motivele pentru care tot mai multe tinere preferă relații cu bărbați mai în vârstă. La ce concluzie au ajuns cercetătorii

Citește și  A murit Mircea Stoenescu

Din ce în ce mai multe tinere preferă să aibă o relație cu un bărbat mai în vârstă. Care este, de fapt, motivul? Cercetătorii au efectuat niște studii destul de interesante.

Care este diferența de vârstă adecvată când vine vorba despre o relație între o femeie și un bărbat?

Ce înseamnă diferența de vârstă într-o relație?

Nu de puține ori, anumite tinere ajung să se căsătorească cu bărbați care au aproape dublul vârstei lor, sau poate chiar mai mult de atât.

Care este însă motivul? Cercetările invocă atât motive de evoluție, cât și sociale, pentru a explica dorința femeilor de a se întâlni cu bărbați mai în vârstă.

Citește și  Monica Tatoiu nu se uită la bani când pleacă în concediu Independența și liniștea costă mai mult decât luxul

Brian Collisson și Luciana Ponce De Leon au vrut să afle de ce cuplurile aflate în relații cu diferențe de vârstă sunt supuse prejudecăților și stereotipurilor negative.

În ceea ce privește diferențele de gen, aceștia au constatat că legătura dintre inechitatea relațională percepută și prejudecățile era mai mare atunci când bărbatul dintr-o relație era mai în vârstă, mai degrabă decât femeia.

Explicând rațiunea din spatele percepției că un bărbat mai în vârstă într-o relație are avantaj, Collisson și De Leon observă că până și etichetele folosite pentru a descrie partenerii din relațiile cu diferențe de vârstă implică inechitatea relațională.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *