„Medicii m-au trimis la biserica”

„Medicii m-au trimis la biserica”

Carmen Serban a spus la Antena Stars ca s-a vindecat de o boala grea numai datorita credintei in Dumnezeu.

Cu ceva vreme in urma, Carmen Serban a fost depistata cu cancer. Artista spune ca medicii care i-au descoperit boala nu au tratat-o, ci au trimis-o la biserica, fapt care a surprins-o, ea neintelegand de ce acestia nu-i iau banii. Respectivii doctori, trei la numar, au monitorizat progresele pe care vedeta le facea dupa vizitele la biserica, iar aceste drumuri, sustine ea, au facut ca tumoarea sa regreseze de la 12 mm la 0!

„Acum multi ani am fost depistata cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserica. Si eu in gand i-am injurat. Am zis ‘Ce ma trimit la biserica cand imi pot lua banii si sa ma vindece’. Doar ca ei stiau ca nu ma pot vindeca, si ca lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat si m-au indrumat. Si m-au reevaluat pana au adus tumoarea la 0 prin credinta.

Ei nu au vrut sa ma trateze. Erau trei medici, pentru ca medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis si la alte centre specializate ca sa fie sigur ca ceea ce vede este adevarat. Si a fost rezulatul corect.”, a declarat Carmen Serban, pentru sursa citata mai sus.

Citește și  Un artist iubit de muzică populară se află acum într-un azil de bătrâni

Solista a marturisit ca dupa ce tumoarea a crescut de la 5 mm la 12 mm in doar jumatate de an, datorita credintei aceasta a ajuns la 0 mm.
„Nu am vrut sa ii ascult, aveam o tumoare de 5mm, care in 6 luni s-a facut de 12mm. Abia dupa aceea am ajuns pe mana unui medic terapeut care mi-a zis ‘Daca nu faceti ce va indrumam noi, prin credinta, anul viitor nu veti mai fi aici’. Intr-adevar, cand am vazut ca in sase luni a ajuns sa se mareasca (nr, tumoarea), m-am apucat de treaba. Si intr-un an si jumatate m-a dus tumoarea la 0. Nimic nu e intamplator. Dupa chestia aia au urmat si alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Si atunci am avut de invatat sa imi canalizez energia catre ura sau sa ma indrept catre credinta.”, a mai spus Carmen Serban.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *