Andra rupe tăcerea despre burtica de gravidă.

Andra rupe tăcerea despre burtica de gravidă.

Andra Măruță a renunțat la dietele drastice și trăiește clipa, chiar dacă fanii au criticat-o dur pentru kilogramele în plus. În ediția „Românii au talent” de vineri seara, 23 februarie 2024, artista a făcut mărturisiri mai puțin știute despre viața ei. Totodată, jurata TV a recunoscut că are cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit să aibă la înălțimea ei (1,64 m).

În timpul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, Andra Măruță a dezvăluit că, până de curând, greutatea sa a reprezentat un subiect care îi dădea mari bătăi de cap și îi aducea multă tristețe.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am.

În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, a precizat soția lui Cătălin Măruță la TV.

Citește și  Loredana, Adevărul Despre Operațiile Estetice Pe Care Le Are

Potrivit vedetei, nu a putut să slăbească „până acum”. Totuși, în prezent, Andra se acceptă așa cum este: „Cred că totul pleacă de aici (n.r. – își pune mâna pe inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere – că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima.

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună-două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”.

Citește și  Nea Aftene un cioban din Galaţi a plecat pe jos de la Zimnicea după ce a fost înşelat cu salariul. Ce s-a întâmplat cu el când a ajuns în Bucureşti

În continuare, Andra Măruță a susținut că s-a acceptat așa cum este: ” Pentru sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă. Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne, ce mănânc azi”.

retelemele