Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani.

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani.

A cunoscut succesul odată cu distribuirea sa în serialul „Friends”, un sitcom despre șase prieteni newyorkezi. Comedia care a fost difuzată timp de 10 sezoane, din 1994 până în 2004, i-a avut ca protagoniști, alături de Matthew Perry, pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Lisa Kudrow.

Serialul a devenit rapid un fenomen, câștigând mai multe premii Emmy și înregistrând audiențe-record. Protagoniștii s-au reunit după 17 ani de la finalul serialului pentru un episod special foarte mediatizat, care a fost difuzat pe HBO Max în 2021.

Niciunul dintre actori nu a reușit să mai atingă nivelul de celebritate individuală și succesul comercial pe care l-au obținut ca distribuție de grup din ceea ce a fost la un moment dat cel mai urmărit program de televiziune din SUA în prime time, notează presa americană.

Cu câteva luni în urmă, actorul și-a lansat cartea de memorii, în care a dezvăluit detalii incredibile. A povestit că medicii i-au dat doar o șansă de supraviețuire de doar 2% după ce a dezvoltat dependență de droguri și alcool, care i-au afectat colonul și l-au ținut în comă timp de două săptămâni. Perry a petrecut luni întregi în spital, din cauza problemelor de sănătate.

Citește și  Marinela Chelaru, necăjită după ce s-a scris că a murit: „Și dacă muream, făceam gaură în Cer?”

După o perforație gastrointestinală, Matthew Perry a mărturisit că a fost nevoie să utilizeze pungi drenabile timp de nouă luni și a suferit 14 intervenții chirurgicale la stomac. De asemenea, a fost internat de 15 ori într-o clinică de dezintoxicare, sperând să scape de dependența de droguri, pastile și alcool.

29 octombrie 2023 – Matthew Perry, actorul în vârstă de 54 de ani cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing din celebrul serial „Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, potrivit presei americane.Conform informațiilor furnizate de Los Angeles Times, Perry a fost descoperit fără suflare într-un jacuzzi.

Citește și  CUM ȘI-AU PETRECUT SOȚII CEAUȘESCU ULTIMUL CONCEDIU LA MARE:„AU PLECAT CU O ARMATĂ DE ANGAJAȚI DUPĂ EI”. CE PLANIFICAU ZILNIC ÎN NEPTUN.

Nu există indicii care să sugereze o crimă, conform unor surse anonime citate de publicațiile Los Angeles Times și TMZ, care au fost primele care au anunțat decesul.Brian Humphrey, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, a afirmat că apelul de urgență la numărul 911 a fost înregistrat la ora 16:07, în legătură cu o situație critică în apă. Nu este încă clar la ce fel de apă se face referire, potrivit lui Humphrey.

Citește și  Mihai Pascu mărturisiri controversate despre fiul său după mai bine de jumătate de an de la tragedia din 2 Mai Acest copil a fost ca un trofeu. Ireal cum îi motivează consumul de substanțe interzise

În ultima lună, Perry a fost fotografiat în compania unei femei blonde misterioase, iar ei doi păreau atenți și galanți.

retelemele