Cui i-a rămas de fapt întreaga avere a Natașei Raab

Cui i-a rămas de fapt întreaga avere a Natașei Raab

Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab? Actrița Actrița vorbea deseori despre moarte. Iată ce a declarat Victoria Velea, cea care a avut grijă de ea până în ultimul moment!

Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani

Actrița Natașa Raab, cunoscută și sub numele de Coana Chiva din celebra reclamă la lactate, a părăsit această lume la vârsta de 70 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală neurologică. Odată cu dispariția ei, apare întrebarea importantă: cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab?

În ultimele luni de viață ale actriței, aceasta a fost îngrijită de Victoria Velea, o femeie cu inimă mare care i-a fost alături până în ultima clipă. Natașa Raab, în urma diagnosticului grav primit acum șase ani, când a fost nevoită să renunțe la scena pe care o iubea atât de mult, a avut nevoie de ajutor permanent. Victoria Velea a fost acea persoană de încredere, pe care actrița o numea cu afecțiune „mamina.”

Actrița vorbea deseori despre moarte

Într-un interviu emoționant, Victoria Velea a povestit despre ultimele luni de viață ale Natașei Raab. Actrița suferea de o boală neurologică gravă și, în ultima lună, nu mai putea comunica decât prin câteva cuvinte simple, cum ar fi „Vreau apă!” Cu tristețe, Victoria a relatat că Natașa Raab nu mai dorea să trăiască. Era absentă, iar singurele plăceri rămase erau legate de coafarea și machiajul său, precum și de mâncare. Victoria o alinta „mamina,” iar legătura dintre cele două a fost una foarte strânsă, asemenea relației dintre două surori.

Citește și  Aceasta este cea mai bună pâine pe care am mâncat-o în viața mea.

„Natașa a murit ieri, la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât ”Vreau apă!”.

Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui.

Ea mă alinta ”mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”.

Cum voia să fie înmormântată Natașa Raab

Natașa Raab anticipase moartea și își exprimase dorința de a fi înmormântată într-o anumită rochie. Victoria a dezvăluit că actrița voia să fie înmormântată într-o rochie cu buline, dar aceasta era prea mică pentru ea. Victoria a cumpărat un costum nou, cu culori discrete, negru și gri:

„Ea mai încerca să-mi vorbească despre moarte, dar nu am lăsat-o, voia să o îmbrac într-o rochie cu buline, mai veche, pe care o avea de când era tinerică, de pe vremea când era fotomodel, dar nu îi mai venea, îi era prea mică.

Citește și  Andra a facut anuntul pe scena si a inceput sa planga

I-am cumpărat eu însă un costumaș nou, cu negru și cu gri. Acum mergem la capela din Craiova, unde a fost depus sicriul, preotul ne-a spus că mâine va avea loc înmormântarea, aici, la Craiova”, ne-a mai declarat Victoria Velea, pentru Playtech Știri.

Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab

Natașa Raab nu avea copii, iar cei dragi din familie trecuseră la rândul lor în neființă, soțul ei fiind medic, iar în tinerețe fusese diagnosticată cu cancer ovarian. Natașa a luptat și a reușit să învingă boala, dar nu a mai putut avea copii. În acest context, actrița a hotărât să își lase averea și apartamentul din Craiova pe numele Victoriei Velea. În ultimii doi ani, Natașa a locuit la Victoria Velea, în Băilești, unde a găsit alinare și aer curat.

„I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, ne-a mai mărturisit Victoria Velea, pentru sursa citată. 

Natașa Raab a onorat un ultim contract înainte de a-și încheia cariera

Citește și  Catalonia Lansează Un Program Pilot De Venit De Bază Universal Pentru Reducerea Sărăciei În Spania

În ciuda luptei cu boala, Natașa Raab a onorat un ultim contract înainte de a-și încheia cariera. Aceasta a filmat o reclamă la iaurt cu doar doi ani înainte. Cu ultimele puteri, a fost bucuroasă că a mai avut ocazia să lucreze, chiar dacă nu mai putea să apară fizic în filmare. Echipa de producție a înregistrat vocea actriței și a creat un spot publicitar memorabil.

„A mai prins o reclamă, la iaurt, în urmă cu doi ani, venise aici echipa de filmare. Din păcate, nu au mai filmat-o, pentru că de-abia se mai ținea pe picioare, dar i-au înregistrat vocea. A fost tare fericită”, a mai adăugat Victoria Velea.

Natașa Raab a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele din România în anii comunismului și a absolvit IATC, fiind pregătită de marele actor Mircea Albulescu. A interpretat numeroase roluri pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova și a avut colaborări de succes în televiziune, inclusiv în seriale precum „Lumini și umbre” și „Inimă de țigan.” Cu toate acestea, actrița a rămas cunoscută pentru rolul său iconic din reclama la lactate, unde a interpretat personajul Coana Chiva. La castingul pentru acest rol, peste 1.000 de persoane și-au încercat norocul.

Natașa Raab a lăsat în urma sa o amintire puternică și o poveste de viață tulburătoare. Cu toate greutățile prin care a trecut, actrița a rămas o persoană puternică și plină de viață, până în ultima clipă. Ceea ce rămâne în urma sa este amintirea unui talent remarcabil și a unei femei puternice care a luptat cu curaj până la sfârșit.

retelemele