Rugăciunea de duminică

Rugăciunea de duminică

Dragă Dumnezeule,Îți aducem astăzi rugăciunea noastră în această zi de duminică, când ne adunăm în fața Ta pentru a-Ți aduce laude și mulțumiri.

Îți mulțumim pentru darul vieții și pentru binecuvântările pe care le-ai revărsat asupra noastră în fiecare zi. Îți mulțumim pentru sănătatea pe care ne-o oferi, pentru iubirea și grija Ta neîncetată.

Astăzi, Doamne, ne rugăm pentru pacea și armonia în lume. Îți cerem să aduci lumină și înțelegere în inimile oamenilor, să înlături răutatea și ura, și să ne înveți să trăim în iubire și respect reciproc.

Te rugăm, Doamne, să veghezi asupra familiilor noastre. Binecuvântează căminul nostru cu dragoste și unitate, cu înțelegere și răbdare. Ajută-ne să fim sprijin și susținere unii pentru alții, să ne iertăm și să ne împăcăm atunci când greșim.

Citește și  Se destramă cuplul Răzvan și Dani

Îți cerem, Doamne, să veghezi asupra celor în suferință. Fii aproape de cei bolnavi și dă-le putere și vindecare. Întinde-Ți mâna Ta asupra celor singuri și descurajați, și adu-le alinare și speranță.

Îți mulțumim, Doamne, pentru comunitatea noastră de credință. Îți cerem să ne ajuți să fim mai buni unii cu alții, să ne sprijinim și să ne încurajăm în călătoria noastră spirituală. Dă-ne înțelepciunea și discernământul de a trăi în conformitate cu voia Ta și de a fi mărturii ale iubirii și harului Tău.

Citește și  Dezvăluiri surprinzătoare Ce a făcut Dan Ciotoi cu averea câștigat din muzică

Îți aducem înainte, Doamne, și rugăciunile noastre personale. Ascultă-ne și răspunde-ne în timpul Tău perfect. Îți încredințăm toate nevoile și dorințele noastre, știind că Tu ești un Dumnezeu bun și că ne asculți.

Citește și  CU CE SE OCUPA SOSOACA IN TINERETE !? NU TE-AI FI GANDIT NICIODATA!!!

Încheiem această rugăciune cu recunoștință și încredere în puterea Ta. Îți mulțumim pentru că ne asculți și pentru că ești mereu prezent în viețile noastre. Te lăudăm și Te slăvim, în numele lui Isus Hristos, Amin.

retelemele