Rugăciunea de seară Rosteste-o inainte de culcare . Amin

Rugăciunea de seară  Rosteste-o inainte de culcare . Amin

Doamne, în această seară, ne adunăm în fața Ta cu inimile pline de recunoștință și umilință. Îți mulțumim pentru darul zilei care a trecut și pentru binecuvântările pe care le-ai răspândit asupra noastră. Îți cerem să ne înconjori cu pacea și protecția Ta în timpul nopții care vine.

Înainte de a ne odihni, ne rugăm să ne ierți păcatele și greșelile noastre. Cădem înaintea Ta cu umilință și recunoaștem că suntem slabi și neputincioși fără ajutorul Tău. Te rugăm să ne cureți de orice gânduri și acțiuni care nu sunt plăcute înaintea Ta și să ne ajuți să fim mai buni în ziua care urmează.

Doamne, ne rugăm pentru cei dragi nouă și pentru toți cei care au nevoie de ajutorul Tău. Îți cerem să-i înconjori cu iubirea și mila Ta și să le oferi puterea și înțelepciunea de care au nevoie în fața provocărilor vieții. Te rugăm să veghezi asupra familiilor noastre și să le oferi pace și armonie în mijlocul lor.

În această seară, ne rugăm și pentru lumea în care trăim. Îți cerem să aduci pace și reconciliere în locurile unde există conflicte și tensiuni. Te rugăm să vindeci rănile și să aduci speranță acolo unde există durere și suferință. Îți cerem să veghezi asupra celor care sunt în nevoie și să le oferi ajutorul Tău în momentele dificile.

Citește și  Credea că a cumpărat un pepene roșu și dulce din piață

Doamne, înainte de a ne închide ochii pentru odihnă, ne încredințăm în mâinile Tale. Te rugăm să veghezi asupra noastră și să ne aduci un somn liniștit și odihnitor. Îți mulțumim pentru iubirea și grija Ta neîncetată și ne încredințăm în voia Ta perfectă.

În numele lui Isus Hristos, Amin.

retelemele