Sarmale după rețeta lui Chef Cătălin Scărlatescu

Sarmale după rețeta lui Chef Cătălin Scărlatescu

Te mândrești cu cele mai bune sarmale făcute de tine? Anul acesta încearcă să faci preparatul tradițional românesc, gătit după rețeta lui Chef Cătălin Scărlatescu! Iată rețeta secretă de sarmale a lui Chef Scărlătescu

Ne este clar, cat de strict si profesionist este Chef Catalin Scarlatescu, celebrul jurat din cadrul emisiunilor cu caracter culinar, asa ca, dupa ce a adunat ingredientele perfecte, a inceput sa lucreze la reteta pentru preparatul mult ravnit de Sarbatori.

Dupa ani intregi de explorat si incercat diverse imbunatatiri la reteta traditionala pentru sarmale, Chef Catalin Scarlatescu, a descoperit secretul care le face sa fie extrem de gustoase.

Ingrediente pentru rețeta secretă de sarmale a lui Chef Scărlătescu

Citește și  Sfârșitul lumii mai aproape decât am fi crezut. Isaac Newton a prezis dată exactă într-o scrisoare

 2 kg ceapa

4 kg de carne tocata de porc

500 g orez

40 g piper

11 g sare/kg carne

o bucată de afumatura

bulion

varza murata

Mod de preparare:

Citește și  Bicarbonatul de sodiu. Adina Alberts Pulberea alcalină care ne poate feri de cancer

Se toca ceapa marunt, dupa care o calim pana prinde o culoare usor aurie si o lasam putin la racit. Apoi o amestecam cu carnea tocata, orezul spalat in prealabil, cimbru, sare, piper si inca 2 ingrediente secrete.

Intre timp, alegem cele mai frumoase frunze de varza murata. Impaturim cu grija continutul. Dupa ce am terminat de facut sarmalele, tocam varza murata si o amestecam cu bulion.

Este momentul sa punem totul in oala. Mai intai asezam un strat de varza, peste care adaugam cateva foi de dafin, dupa care asezam in mijloc o bucata generoasa de afumatura si incepem sa punem un strat de sarmale.

Citește și  În Timp Ce Locurile De Veci Ale Foștilor Interlopi Sunt Îmbelsugate Mormintele Unor Artiști Celebri Batjocorite Și Lăsate În Paragină

 Repetam cu un strat de varza si unul de sarmale pana cand umplem oala. Adaugam apa si un pic de ulei, dupa care le bagam la cuptor.

Fierte cu dichis, mai bine de 4 ore, sarmalele lui Scarlatescu, ti se vor topi in gura

retelemele