Ciorbă Gustoasă Și Savuroasă Merită Încercată Ciorbă De Perișoare Fără Strop De Carne

Ciorbă Gustoasă Și Savuroasă Merită Încercată  Ciorbă De Perișoare Fără Strop De Carne

Ciorbă delicioasă, de post – Ciorbă de perișoare, fără strop de carne

Ingrediente necesare:

1 ceapă1 ardei roșu

200 g varză tocată3 linguri ulei

Citește și  A Stat Prin Spania Cam 2 3 Ani Apoi A Migrat Spre Italia Dar Și Germania

Legume pentru ciorbăJumătate cutie roșii

ApăSare, piper, foi dafin

Ingrediente necesare pentru perișoară:

500 g ciuperci7 linguri făină

Busuioc3 linguri uleiPătrunjel verde

MărarMod de preparare:

Citește și  O femeie din Timișoara a născut tripleți Tânăra fusese fertilizată în vitro

Curățăm și tocăm mărunt ceapa și ardeiul. Le călim într-o tigaie cu ulei încins, timp de 5 minute. Adăugăm varza, legumele, apa, sare, piper și amestecăm bine. Adăugăm și frunzele de dafin la final.

Pentru perișoare, mărunțim ciupercile cu blenderul. Adăugăm făina, busuiocul, sarea, piperul și omogenizăm. Formăm perișoarele și le adăugăm în ciorbă.

Citește și  Acest om lucra cu calul lui când deodată a venit o furtună mare

Gătim la foc mic până perișoarele se ridică la suprafață. La final adăugăm și cubulețele de roșii și verdeața tocată mărunt.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Articol preluat integral, cu acord express

retelemele