Ciorbă Gustoasă Și Savuroasă Merită Încercată Ciorbă De Perișoare Fără Strop De Carne
Ciorbă delicioasă, de post – Ciorbă de perișoare, fără strop de carne
Ingrediente necesare:
1 ceapă1 ardei roșu
200 g varză tocată3 linguri ulei
Legume pentru ciorbăJumătate cutie roșii
ApăSare, piper, foi dafin
Ingrediente necesare pentru perișoară:
500 g ciuperci7 linguri făină
Busuioc3 linguri uleiPătrunjel verde
MărarMod de preparare:
Curățăm și tocăm mărunt ceapa și ardeiul. Le călim într-o tigaie cu ulei încins, timp de 5 minute. Adăugăm varza, legumele, apa, sare, piper și amestecăm bine. Adăugăm și frunzele de dafin la final.
Pentru perișoare, mărunțim ciupercile cu blenderul. Adăugăm făina, busuiocul, sarea, piperul și omogenizăm. Formăm perișoarele și le adăugăm în ciorbă.
Gătim la foc mic până perișoarele se ridică la suprafață. La final adăugăm și cubulețele de roșii și verdeața tocată mărunt.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Articol preluat integral, cu acord express