Această prăjitură reprezintă echilibrul perfect între gustul bogat al nucilor și dulceața subtilă a cremei îmbrățișate de o glazură fină și aromată

Această prăjitură reprezintă echilibrul perfect între gustul bogat al nucilor și dulceața subtilă a cremei îmbrățișate de o glazură fină și aromată

DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Cu fiecare strat pufos și fiecare îmbinare de arome, această prăjitură îți încântă simțurile și te poartă pe un drum plin de savoare. Efectul său deosebit de satisfăcător face din această prăjitură o alegere ideală pentru orice ocazie, fie că este vorba de un desert de familie sau de o dulceață rafinată pentru ocazii speciale. Urmați pașii simpli și savurați fiecare îmbucătură din această prăjitură delicioasă, care este garantată să vă aducă un val de bucurie și satisfacție.

Rețeta pentru prajitura delicioasă cu cremă și nuci.

INGREDIENTE PENTRU BLAT:

100 gr zahar 200 g nuci macinate 8 oua proaspete 2 linguri de faina alba 1 pliculet de praf de copt

Citește și  NU IGNORA Cum scapi de bacteria care cauzează arsuri la stomac ulcer și balonare Trebuie sa stii asta

INGREDIENTE PENTRU CREMA

150 g zahar fin 3 galbenusuri de ou 250 g margarina sau unt 2 pliculețe de zahar vanilat

INGREDIENTE PENTRU GLAZURA

100 g zahar granulat 3 albusuri de ou

Citește și  Doliu uriaș în lumea muzicală românească Toată echipa de la Vocea României e în șoc a murit una dintre cele mai îndrăgite antrenoare de voci

MOD DE PREPARARE

Blatul Pufos:

Bate albusurile spuma si adauga treptat zaharul, mixand pana la obtinerea unei texturi cremoase. Adauga galbenusurile, nucile macinate si faina, amestecand usor. Coace blatul intr-o tava pregatita timp de aproximativ 30 de minute, apoi taie-l in doua orizontal.

Citește și  Care este relația dintre mama Laurei Stoica și familia bărbatului cu care aceasta urma să aibă un copil. Detalii neștiute la 15 ani de la tragicul accident.

Crema Delicioasa:

Amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat, apoi gatiti-le la foc mic pana devin groase. Lasati-le sa se raceasca, apoi incorporeaza margarina sau untul pana obtii o crema fina. Intinde crema intre cele doua foi de blat.

Glazura Fina:

Bate albusurile spuma pe aburi cu zaharul pana obtii o consistenta ferma. Intinde glazura peste prajitura pentru un finisaj dulce si delicios.

Spor la gătit și Poftă bună!

retelemele