Rețeta de sarmale a Gabrielei Cristea pas cu pas Ce truc secret are prezentatoarea TV Vor avea un gust aparte

Rețeta de sarmale a Gabrielei Cristea pas cu pas Ce truc secret are prezentatoarea TV Vor avea un gust aparte

DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Gabriela Cristea le-a oferit admiratorilor săi o rețetă specială de sarmale, un preparat nelipsit de pe masa de Crăciun. Cunoscuta prezentatoare TV a împărtășit pașii și trucurile sale culinare, punând accent pe detalii care pot face diferența în prepararea acestor delicii tradiționale.

Rețeta de sarmale a Gabrielei CristeaGabriela Cristea este pasionată de gătit și a dezvăluit secretul sarmalelor perfecte, explicând cum pregătește acest preparat pas cu pas. Vedeta a atras atenția asupra unor greșeli comune pe care gospodinele ar trebui să le evite, începând cu gestionarea sării.

„Dacă varza murată este prea sărată, trebuie pusă la desărat. În cazul acesta, nu mai adăugăm sare în compoziția de carne, pentru că varza va oferi destulă savoare,” a explicat Gabriela.

Ingrediente și trucuriRețeta prezentatoarei include ingrediente clasice, dar și câteva detalii care oferă sarmalelor un gust aparte: carne tocată, varză murată, afumătură, ceapă, orez, sos de roșii și cimbru. Gabriela a subliniat că nu călește ceapa și orezul, preferând să le adauge crude în compoziție, pentru a păstra preparatul mai ușor digerabil.

„Nu călesc nici ceapa, nici orezul. Mi se pare că preparatul devine prea greu dacă le călesc. În schimb, adaug sos de roșii în compoziție, ceea ce oferă un plus de aromă.”

Mod de preparareGabriela a arătat cum împăturește sarmalele și cum le așază stratificat în oală, intercalând straturi de varză tocată cu sos de roșii și cimbru. Elementul surpriză al rețetei sale este vinul, pe care îl folosește în timpul fierberii, pentru a intensifica aromele.

Citește și  CEA MAI BUNĂ VESTE pentru Călin Georgescu după ce și-a spulberat adversarii în turul 1

„Peste straturile de sarmale, pun un pahar de vin, care se va evapora în timpul fierberii, dar va lăsa un gust aparte. Completez cu apă și le las să fiarbă o oră pe aragaz, după care le pun la cuptor, la foc mic, câteva ore.”

Citește și  Cea mai puternică rugăciune pe care este bine să o rostești în ziua de Bobotează. Te ferește de boli și de necazuri

Un preparat pe gustul tuturorAceastă rețetă a fost bine primită de fanii Gabrielei Cristea, care apreciază atât simplitatea pașilor, cât și trucurile speciale. Vedeta își menține pasiunea pentru gătit și, de-a lungul timpului, a împărtășit mai multe rețete cu urmăritorii săi, devenind o sursă de inspirație pentru masa festivă.

Citește și  Julia și Daniel pun punct cunoașterii dintre ei Aflați ce vorbe își adresează concurenții în

„Sper să vă bucurați de aceste sarmale alături de cei dragi. Poftă bună și sărbători fericite!” le-a transmis Gabriela admiratorilor săi.

retelemele