Ciorbă delicioasă, de post – Ciorbă de perișoare, fără strop de carne

Ingrediente necesare:

1 ceapă1 ardei roșu

200 g varză tocată3 linguri ulei

Legume pentru ciorbăJumătate cutie roșii

ApăSare, piper, foi dafin

Ingrediente necesare pentru perișoară:

500 g ciuperci7 linguri făină

Citește și  Alimentul Pe Care Chef Cătălin Scărlătescu Nu-L Mai Pune Pe Masă. Așa A Dat Jos 30 De Kilograme

Busuioc3 linguri uleiPătrunjel verde

MărarMod de preparare:

Curățăm și tocăm mărunt ceapa și ardeiul. Le călim într-o tigaie cu ulei încins, timp de 5 minute. Adăugăm varza, legumele, apa, sare, piper și amestecăm bine. Adăugăm și frunzele de dafin la final.

Pentru perișoare, mărunțim ciupercile cu blenderul. Adăugăm făina, busuiocul, sarea, piperul și omogenizăm. Formăm perișoarele și le adăugăm în ciorbă.

Citește și  Actrița Linda Gray celebra Sue Ellen din Dallas a împlinit 84 de ani Este extrem de legată de unicul copil care i-a mai rămas în viață. Cu ce se ocupă Kehly

Gătim la foc mic până perișoarele se ridică la suprafață. La final adăugăm și cubulețele de roșii și verdeața tocată mărunt.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Articol preluat integral, cu acord express