Incredibil, dar adevarat! ACESTE PRAJITURI pot devenit un desert foarte, foarte simplu de facut.

Nu trebuie sa folosesti cuptorul sau aragazul ca sa faci niste eclere cremoase si vanilate, care pastreaza savoarea mult mai complicatei retete clasice.

Ingrediente

– 1 pachet de biscuiti graham (450 de grame)

– crema de vanilie (200 de grame. Poti folosi crema de vanilie la plic sau o poti prepara acasa, dar in acest caz va trebui sa folosesti aragazul)

– 1 litru lapte

Citește și  După o pauză de cinci ani celebrul Polidin revine în farmacii

– 220 de grame frisca

Pentru glazura:

– 3 linguri cacao

– 300 grame zahar pudra

– 3 linguri unt

– 3 linguri lapte caldut

Mod de preparare:

Crema: Amesteca praful de vanilie si laptele cu mixerul pana cand obtii crema. In crema de vanilie adauga si frisca.

Citește și  Înainte de Paște soacra a obligat-o pe Larisa însărcinată să vopsească gardul de la mormântul fostei nurori

Glazura: Amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza si compozitia are o textura fina. Daca vrei ca stratul de glazura sa fie mai gros poti sa mai adaugi zahar pudra.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt pune un strat de biscuiti graham, apoi pune jumatate din cantitatea din crema de vanilie. Peste stratul de crema pune urmatorul strat de biscuiti, pune restul cremei si inca un strat de biscuiti.

Citește și  Soțul meu a făcut un test adn și a spus că fiica noastră nu este a lui

Ultimul strat va fi cel de glazura de ciocolata.

Pune prajitura ecler la rece, cel putin 8 ore inainte de a o servi.