De ce a murit mama lui Adrian Mutu. Rodica Mutu se lupta cu o boală cumplită

De ce a murit mama lui Adrian Mutu. Rodica Mutu se lupta cu o boală cumplită

Adrian Mutu trece prin clipe foarte dificile chiar în prag de sărbători. Din păcate, mama antrenorului de fotbal, Rodica, a încetat din viață, la vârsta de 71 de ani. Anunțul sfâșietor a fost făcut de Laura, sora Briliantului, pe o rețea socială. Iată de ce a murit femeia. Abia acum s-a aflat secret cumplit pe care-l ascundea!

Adrian Mutu este în doliu

Momente grele pentru Adrian Mutu! Chiar înainte de Crăciun, fostul fotbalist al echipei naţionale de fotbal a primit o veste extrem de tristă. Briliantul a aflat că cea care i-a dat viață s-a stins din viață.

Rodica Mutu a decedat joi, pe data de 21 decembrie, la vârsta de doar 71 de ani. Așa cum am spus și mai sus, anunțul cumplit a fost făcut de Laura, sora antrenorului celor de la Netfchi Baku.

Citește și  Profeția lui Nostradamus despre Israel.

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe o rețea socială.

Cu ce boală se confrunta mama lui Adrian Mutu

Citește și  Pentru spor la bani sănătate și bunăstare rugați-vă sfântului Mina

Conform unor informații oferite de Fanatik, Rodica Mutu se confrunta cu o boală nemiloasă. De ceva timp, cea care i-a dat viață Briliantului urma anumite tratamente, dar, din păcate, acestea nu au dat rezultatele dorite.

Citește și  Andra, mesaj emoționant după 13 ani de căsnicie. Moment special în timpul vacanței

Vestea tristă vine la mai puțin de-o lună de când Rodica Mutu își sărbătorea ziua de naștere. Până la momentul scrierii acestui articol, antrenorului celor de la Netfchi Baku nu a oferit nicio reacție.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *