Andra a avut două relații înainte de căsătorie: dezvăluiri picante! UNA DINTRE ELE A FOST CU …J

Andra a avut două relații înainte de căsătorie: dezvăluiri picante! UNA DINTRE ELE A FOST CU …J

Andra si viata personala: dezvaluiri picante din intimitatea artistei!

Andra este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, cu o cariera impresionanta in muzica. Cu toate acestea, despre viata personala a artistei se cunoaste foarte putin. Cu cine s-a iubit, cum a fost prima ei relatie, cati baieti au fost langa ea inainte de a se casatori? Acestea sunt intrebarile care si-au pus oamenii de mult timp, iar acum au primit raspuns.

Andra a reusit sa isi construiasca o cariera in muzica de la o varsta frageda si sa se mentina in varf ca nimeni altcineva. Cu toate acestea, viata personala a artistei a fost mereu un subiect tabu. Astazi, vom afla dezvaluiri picante din intimitatea Andrei si cu cine s-a iubit artista inainte de a se casatori.

Andra si primul iubit, Dragoş Caploiu

Citește și  El este românul care și-a pierdut viața încercând să ajute o familie a cărei mașină se defectase în Italia. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii

Primul iubit al Andrei a fost Dragoş Caploiu, membru al fostei trupe Groove. Cei doi au fost impreuna timp de doi ani si jumatate, insa povestea lor de dragoste s-a incheiat cu o saptamana inainte de Cerbul de Aur din septembrie 2005. Desi nu au ramas prieteni, fostul iubit al Andrei i-a trimis un mesaj in ziua festivalului, inainte ca aceasta sa urce pe scena, urandu-i succes.

Desi Andrei iubea foarte mult pe Dragoş Caploiu, cei doi au decis sa isi urmeze drumurile separate, iar artista a recunoscut ca a fost foarte afectata de despartire. Insa, nu a fost vorba de infidelitate sau de vreun alt motiv intemeiat, pur si simplu, nu a fost sa fie.

Citește și  Dacă aşa a vrut Dumnezeu n-am cuvinte Familia românilor morţi în tragedia de la Mestre sfâşiată de durere. Mircea soţia şi fetiţele se întorc în ţară în sicrie.

Andra si celelalte relatii dinainte de casatorie

Inainte de a se casatori, Andra a mai avut doua relatii, pe care le-a dezvaluit intr-un interviu. Artista a recunoscut ca era rusinoasa si ca nu facea niciodata primul pas, desi stia ca baietii din jurul ei o plateau.

Desi nu s-au aflat prea multe detalii despre aceste relatii, se stie ca Andra a avut o viata amoroasa activa inainte de a se intalni cu cel care i-a devenit sot si alaturi de care are doi copii.

Citește și  Trecerea sub masă în Săptămâna Patimilor din 2024

Andra si viata de familie

Dupa ce si-a intemeiat o familie, Andra a reusit sa isi continue cariera in muzica si sa fie o mama devotata pentru cei doi copii ai sai, David si Eva. Artista a declarat ca familia este cea mai importanta pentru ea si ca isi face timp pentru a fi alaturi de cei dragi.

In concluzie, Andra a avut o viata amoroasa activa inainte de a se casatori, iar acum este o artist de succes si o mama devotata pentru copiii sai. Cu toate acestea, viata personala a artistei ramane un mister pentru cei mai multi dintre fani.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *