ȘI-A PĂRĂSIT SOȚIA DUPĂ 40 DE ANI DE CĂSNICIE ȘI S-A MUTAT CU AMANTA PE ACEEAȘI STRADĂ. IREAL CUM S-A RĂZBUNAT FOSTA NEVASTĂ

ȘI-A PĂRĂSIT SOȚIA DUPĂ 40 DE ANI DE CĂSNICIE ȘI S-A MUTAT CU AMANTA PE ACEEAȘI STRADĂ. IREAL CUM S-A RĂZBUNAT FOSTA NEVASTĂ

După aproape patru decenii de căsnicie, un bărbat din Italia și-a lăsat soția pentru amanta sa și s-au mutat împreună pe aceeași stradă ca și fosta sa soție și copiii lor, la doar câteva sute de metri distanță. Ce i-a făcut fosta nevastă când a văzut cum a procedat fostul soț!

În Santarcangelo, în provincia italiană Rimini, un bărbat a decis să-și părăsească soția pentru amanta sa. Cei doi s-au mutat împreună pe aceeași stradă, la doar câteva sute de metri distanță de fosta soție. Aceasta, în vârstă de 59 de ani, a intentat un proces și a obținut daune morale în urma situației, conform Il Resto del Carlino.

Cum a reacționat fosta soție când bărbatul s-a mutat cu amanta

Femeia afirmă că a căzut într-o depresie profundă din cauza modului în care s-a comportat fostul său soț și, în plus, din cauza neplății pensiei de întreținere stabilită la momentul divorțului.

„Nu este primul caz de separare în care se acordă daune morale. Dar aceasta este unic, având în vedere că bărbatul s-a mutat cu noua parteneră chiar lângă fosta soție”, a declarat Elena Guidi, avocata soției.

Guidi a mai precizat că femeia apelase disperată la ea în urmă cu un an, după ce fostul soț al acesteia, un bărbat de 61 de ani, a părăsit-o pentru altcineva și a încetat să-i mai plătească indemnizația de întreținere convenită. Apoi bărbatul a plecat să locuiască cu noua parteneră la doar câteva sute de metri de locul unde a stat cu fosta soție o viață.

Citește și  Visul Fecioarei Maria – de citit înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care întotdeauna ajută

„Pentru mine a fost un coșmar, atât de mult m-am consumat încât am suferit o depresie puternică. Sfârșitul căsniciei noastre a fost deja o traumă puternică… După aproape 39 de ani m-a părăsit pentru alta și a plecat de acasă într-o noapte”, a declarat femeia, care nui are loc de muncă și este casnică.

După câteva luni, bărbatul a încetat să mai achite pensia de întreținere, iar mai mult, începând din luna august a anului trecut, s-a mutat cu noua sa parteneră „chiar pe strada în care locuim eu și unul dintre copiii noștri”. Instanța a hotărât că bărbatul trebuie să plătească fostei sale soții 4.300 de euro drept daune morale, precum și o indemnizație lunară de 350 de euro.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *