Monica Tatoiu, Dezvăluiri Fără Perdea Despre Viața Intimă: „După 60 De Ani Începe Pofta!”

Monica Tatoiu, Dezvăluiri Fără Perdea Despre Viața Intimă: „După 60 De Ani Începe Pofta!”

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate cu privire la viața sa personală.

În vârstă de 66 de ani, fosta profesoară și femeie de afaceri a vorbit, în cadrul unui interviu pentru cancan.ro, despre sexualitate și viața sa amoroasă.

Monica Tatoiu a trecut prin două căsnicii care s-au încheiat din cauza infidelității partenerilor de viață, dar, în cele din urmă, și-a găsit fericirea când l-a întâlnit pe Victor Tatoiu, bărbatul împreună cu care are și un copil.

Legat de viața amoroasă, Monica Tatoiu spune că nu se schimbă nimic odată cu înaintarea în vârstă. Afacerista a declarat că pentru ea, viața intimă din cuplu nu se rezumă la sex, ci la “preludiu, îmbrățișări, povești și tandrețe”.

Citește și  Ionuț Dolănescu vești de ultimă oră despre Maria Ciobanu Măicuța noastră dragă

Monica Tatoiu a recunoscut este creativă din acest punct de vedere și că tot ceea ce ține de intimitate devine din ce în ce mai interesant odată cu trecerea anilor. „Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc.

Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative.

Citește și  RĂMAS BUN, CORINA CHIRIAC! DIN PĂCATE, A VENIT ŞI ACEST TRIST MOMENT…FANII SUNT IN LACRIMI

Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg… Toată generația lui fiu-meu e așa. Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu, pentru sursa amintită anterior.

Monica Tatoiu s-a căsătorit prima dată pentru a câștiga un pariu

Prima ei căsnicie a fost cu Radu Stoenescu și a avut loc în 1977. Pentru a-I demonstra tatălui că poate convinge orice bărbat să-i ceară mâna, l-a lăsat pe acesta să-I aleagă ce partener a dorit el, iar o lună mai târziu a îmbrăcat rochia de mireasă. „A fost un pariu cu tata. Tata zicea că am toate particularitățile sârbilor – sunt încăpățânată, mândră, agresivă, adică eu mai întâi îți dau în cap și pe urmă îți explic de ce.

Citește și  Un Copil De 7 Ani A Murit

Tata era disperat și zicea: «Tu n-o să te căsătorești niciodată în ritmul ăsta!» Zic: «Tată, trebuie să trăiesc, nu pot!» Mama era disperată, se ruga la biserică. Tot ceea ce este omenesc posibil am făcut la viața mea, dar mama s-a rugat pentru mine. Și zic: «Tată, uite!», că tata era în marea conducere «underground» a orașului, «Care zici tu că e cel mai… cel mai cel?» «Radu Stoenescu, el să fie!» Zic: «Bine. În trei luni de zile, mă ia de nevastă!»” – a dezvăluit Tatoiu, în cadrul podcast-ului „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Relația lor s-a destrămat la fel de rapid cum a început, iar după trei luni, cei doi au divorțat din cauza infidelităților lui.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *