Alina Radi a făcut mărturisiri copleșitoare despre boala cu care s-a luptat Anca Molnar.

Anca Molnar s-a stins din viață la doar 35 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Acum, toți oamenii care au cunoscut-o și au apreciat-o își plâng durerea provocată de moartea ei, printre aceștia numărându-se și Alina Radi. Cântăreața, care a avut o legătură extrem de apropiată cu make-up artista, încă nu își poate reveni din șoc după ce a aflat că prietena ei s-a stins.

La scurt timp după ce soțul Ancăi Molnar a dat vestea cutremurătoare despre decesul acesteia, Alina Radi a făcut declarații copleșitoare.Artistei nu i-a venit să creadă că make-up artista nu mai este în viață și a mărturisit că a fost anunțată chiar de Claudiu, partenerul Ancăi, că roșcata a fost răpusă de boală.

„Sunt șocată de vestea pe care am primit-o! M-a sunat soțul ei azi dimineață și mi-a spus că am pierdut-o pe Anca noastră. Am pierdut un om extraordinar, o prietenă apropiată și dragă sufletului meu”, a spus Alina Radi.

Cum a aflat Anca Molnar că avea cancer?

Anca Molnar, cunoscută drept make-up artista vedetelor, nu credea vreodată că se va confrunta cu boala necruțătoare. Alina Radi a povestit că, în urmă cu ceva timp, prietena ei începuse să acuze stări de rău și dureri îngrozitoare de cap, dar nu s-a gândit că problemele sale de sănătate ar putea fi atât de grave.

Citește și  El este Nanu, fiul Mirabelei Dauer. Cum arata tanarul acum si ce mesaj ii transmite mamei lui –

În cele din urmă, atunci când durerile nu o mai lăsau nici să își desfășoare activitatea, Anca Molnar a mers la medic, acolo unde, în urma unui control de specialitate, i s-a descoperit o tumoare pe creier.

„Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate.Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc… mi-a spus că are tumoare pe creier”, a mai mărturisit Alina Radi.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *