Rugăciunea care te scapă de boli, griji, necazuri, farmece și blesteme – 40 de lumânări

Rugăciunea care te scapă de boli, griji, necazuri, farmece și blesteme – 40 de lumânări

Nu se știe exact cine a scris-o, nici de când circulă printre credincioșii din Prahova, însă cert este că s-a răspândit ca lumina, că lumea o caută pentru puterile ei. Se spune că norocoșii care intră în posesia Rugăciunii scapă de boli și de griji, necazuri, farmece și blesteme, și li se împlinesc cele mai grele dorințe.

După cum spun fericiții care o au, rugăciunea e cunoscută numai în Prahova. Mulți preoți încă nu au auzit de ea, dar presiunea oamenilor care cer ca Rugăciunea Lumânărilor Aprinse să fie citită în biserică e atât de puternică, încât s-a dezlănțuit o veritabilă cruciadă pe urmele ei.

Am muncit trei zile la tăiat pomi ca să obțin rugăciunea

În bisericile pline de oameni din Prahova, șoaptele îngerilor sunt mai rar auzite, de la o vreme, decât șoaptele credincioșilor. Transmisă ca un telefon fără fir, de la om la om și de la o ureche la alta, o întrebare insistență își face loc, tulburând slujbele preoțești: „Aveți cumva Rugăciunea Lumânărilor Aprinse? Ați auzit de ea?”

Citește și  GROAZA IN LUMEA STIINTIFICA S-Au Rupt Norii Si Au CAZUT Pe Pamant. FENOMEN Unic In Istoria UMANITATII

Textul rugăciunii:

Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precistă și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi (băutura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii de la muncă.Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soartă bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. 

Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost. Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viață fără de primejdii.

Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința strămoșilor, credința creștinilor. Doamne, ocrotește pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) și dezleagă blestemele viilor și morților căzute asupra noastră.

Și luminează mintea și soarta copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață. Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grijă de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei.

(Toate numele pentru care se roagă respectivul.)Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *