A venit in prima zi de scoala insotit de 24 de politisti. Motivul este emotionant

A venit in prima zi de scoala insotit de 24 de politisti. Motivul este emotionant

Este trist cand te gandesti ca sunt copii care isi pierd unul din pariti la o varsta frageda. A fost o fost o luna grea pentru Jackson si familia sa.

Tatal sau a incetat din viata la inceputul lunii august in urma unor traumatismelor suferite cu un an in urma din cauza unui accident rutier.

Tatal lui Jackson, Justin a vea doar 39 de ani cand a murit si era ofiter de politie in Amarillo.

Jackson urma sa inceapa scoala si avea deja o amintire pe care nu o va putea uita niciodata. In prima zi de scoala, in fata usii il asteptau pe Jackson peste 24 de ofiteri de politie, pentru a-l insoti in prima zi de scoala.

Citește și  Pasiunea CIUDATĂ a lui Ceaușescu! Era de-a dreptul OBSEDAT

O data ajunsi la scoala, ofiterii de politie s-au aliniat pe hol si fiecare dintre ei i-a oferit lui Jackson o imbratisare inainte de plecare. Jessica, mama lui Jackson a spus ca este convinsa ca pentru fiul ei a contat enorm faptul ca toti colegii tatalui sau au fost acolo sa il sustina.

„Este minunat sa stiu ca inca este iubit de colegii sai care i-au fost a doua familie si ca inca le pasa” a declarat Jessica.

Citește și  Cel mai minunat banc citit vreodată! Primăvara: Furnica sapă, face straturi, pune seminţe. Greierele se plimbă pe stradă. – Ce faci greieraş? – Merg la un tenis cu băieţii. – Măi, măi! Să nu vii la iarnă să-mi ceri mâncare, că nu stiu ce-ţi fac! Vara: Furnica seceră, coseşte, adună. Greierele trece pe stradă cu chitară în mână. – Ce faci greieraş?

Daca ar fi sa il descrie pe tatal lui Jackson, colegii sai au spus despre el a era un om bun cu toata lumea. „Chiar si in ultimul an, cand avea dureri ingrozitoare si nici nu putea sa mearga singur, tot timpul intreba cu ce te poate ajuta” a declarat colega sa ofiterul de politie Carla Burr.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *