Soția Lui Adrian Minune, Primele Declarații După Ce A Fost Operată De Urgență În Turcia. Ce A Pățit, De Fapt, Cati Simionescu:

Soția Lui Adrian Minune, Primele Declarații După Ce A Fost Operată De Urgență În Turcia. Ce A Pățit, De Fapt, Cati Simionescu:

Soția lui Adrian Minune a fost operată de curând în Tucia, după ce medicii i-au descoperit un anevrism, în urma unui atac vascular.

Soția lui Adrian Minune a povestit prin ce clipe grele a trecut în noaptea în care a suferit un atac vascular.

Cati Simionescu a mărturisit ce sentimente avea când s-a trezit și și-a dat seama că trebuie să ajungă de urgență la spital.

„Am suferit un atac vascular în somn. Dormeam. Am făcut tensiune 23 cu 12, hipertensiune arterială. Din senin… Am ajuns de urgență la spital, unde am primit tratamentul adecvat, iar până dimineața mi-am revenit. M-am trezit din somn și simțeam că mi se strânge fața, nu mai puteam să respir bine pe partea stângă, ochiul stâng închis, buza de jos amorțită, mâna amorțită și mai târziu și piciorul”, a declarat Cati Simionescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citește și  Ce A Aflat Fiica Lui Teo Trandafir Chiar De Ziua Ei De Naștere

În seara în care Cati Simionescu a suferit un atac vascular în somn, Adrian Minune nu era acasă:

„Am sunat pe cineva și am chemat Salvarea. Cu o oră înainte plecase fetița mea, Adriana, de lângă mine din pat. Ea se dusese în altă cameră. Mai vorbesc alte persoane că am cancer, însă nu este nimic adevărat”, a mai spus Cati.

Citește și  Rugăciunea Sfântului Nicolae Rostește-o de 3 ori te scapă de orice necaz

După atacul vascular, Cati Simionescu a fost operată de urgență în Turcia, iar acolo Adrian Minune le-a oferit câteva informații fanilor, despre starea de sănătate a soției.

„Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. Vă iubesc, nu vreau să vorbesc mult și încă o dată le mulțumesc și celor care au fost lângă mine, dar și celor pentru care am fost subiect de discuție și poate le-a convenit. Vă iubesc și pe voi și pe toată lumea”, a spus atunci Adrian Minune pe Facebook.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *