Cristina Bâtlan divorț după 26 de ani Leoaica a aflat că a fost înșelată Am aflat după cinci ani.

Cristina Bâtlan divorț după 26 de ani Leoaica a aflat că a fost înșelată Am aflat după cinci ani.

Cristina Bâtlan a ajuns în lumina reflectoarelor la scurt timp după ce a acceptat postul de jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”. Deși și-a creat un renume în lumea afacerilor, „leoaica” și-a ținut viața personală departe de ochii presei.

În cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Cristina a vorbit despre divorțul de Roberto, bărbatul cu care a fost căsătorită 26 de ani, dar și despre momentul în care a aflat că a fost înșelată.

Cristina Bâtlan a fost înșelată, după un mariaj de 26 de ani

Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto, fostul ei soț, din cauza infidelității. Afacerista a povestit că a aflat după cinci ani, iar după ce a aflat de infidelitate, Cristina a plecat în India.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea.

Citește și  Profetia lui Arsenie Boca înainte de moarte România va fi invada de catre Ce a spus că se va întâmpla la noi în ţară Bolovani de foc

Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt” , a mărturisit femeia de afaceri.

Cristina Bâtlan: „Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna”

Cristina Bâtlan a recunoscut că nu s-a gândit nicio secundă la împăcare, chiar ea venind cu ideea de a divorța. Afacerista a spus că a avut nevoie de câțiva ani pentru a trece peste această situație dureroasă.

Citește și  Bancu zilei: Ce au facut doi tineri din Vaslui in noaptea nuntii.

„Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna.

Nu puteam să accept așa ceva. Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației”, a adăugat afacerista.

În ce relații a rămas Cristina Bâtlan cu fostul ei soț?

Cristina Bâtlan are acum o relație foarte bună cu fostul ei soț, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Afacerista a povestit că se înțelege atât de bine cu bărbatul, încât a acceptat invitația de a merge la nunta lui, atunci când s-a recăsătorit.

Citește și  Mami si unchiul Paul

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, dar ne-am despărțit acum 6 ani de zile. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. La un moment dat, dezvoltarea oamenilor se modifică.

Mi s-a părut că viața mea de business e una foarte importantă pentru noi, suntem o echipă. Să stai 26 de ani în fiecare zi cu un om, problemele de acasă le ai și la birou.

Nu există iubire mai mare decât să îl lași pe omul de lângă tine liber. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă.

A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, a mai spus Cristina Bâtlan, în podcastul amintit.

retelemele