MARILE MAGAZINE VOR FI ÎNCHISE LA FINAL DE SĂPTĂMÂNĂ. PROIECTUL CARE DĂ PESTE CAP PROGRAMUL ROMÂNILOR LA CUMPĂRĂTURI

MARILE MAGAZINE VOR FI ÎNCHISE LA FINAL DE SĂPTĂMÂNĂ. PROIECTUL CARE DĂ PESTE CAP PROGRAMUL ROMÂNILOR LA CUMPĂRĂTURI

Marile magazine vor fi închise la final de săptămână. Un proiect de lege inițiat de deputații PNL Nini Săpunaru și Tinel Gheorghe pentru modificarea și completarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare propune un program de funcționare săptămânal pentru supermarketuri.

Proiectul depus în Parlament prevede că supermarketurile ar trebui să fie deschise de luni până vineri între orele 8 și 22, sâmbăta între orele 8 și 14. Totodată, proiectul prevede ca duminica și în zilele de sărbători legale supermarketurile să fie închise.

Tinel Gheorghe a declarat că închiderea supermarketurilor în zilele de duminică ar ajuta producătorii români să-și vândă produsele, adăugând că „parcă dintr-o dată toți ne-am născut în supermarket. Am uitat când cumpăram din piață!”.

Ministrul Muncii, Marius Budăi vorbește despre noile decizii legate de salarii și vârsta de pensionare pentru toate categoriile, la 65 de ani.

Citește și  Veste Trista! Din Pacate Este Vorba De Andrei Ștefănescu..

România pare să se confrunte cu o invazie de șerpi. În primă fază, în Oradea, a fost remarcată creșterea numărului de reclamații cu privire la…

O astfel de măsură este în vigoare în mai multe țări din Europa, precum Polonia.

Citește și  Cum verifici vechimea in munca si plata contributiilor pentru pensie

„Duminica ar trebui petrecută cu familia. Este o zi pentru familie, pentru rugăciune, nu pentru cum­părături în magazine”, a declarat Marlena Malag, ministrul polonez pentru familie şi politică socială.

Germania este, de asemenea, cunoscută pentru a avea una dintre cele mai restrictive legislații din Europa în ceea ce privește orarul de funcționare al magazinelor. În conformitate cu această legislație, magazinele sunt închise duminica și au program redus în timpul săptămânii în comparație cu alte țări.

retelemele