Angela Similea Ramasa Pe Drumuri La 74 De Ani Ce S-A Intamplat Cu Celebra Solista Nu Am Bani Nu Am Casa Nu Am

Angela Similea Ramasa Pe Drumuri La 74 De Ani  Ce S-A Intamplat Cu Celebra Solista  Nu Am Bani Nu Am Casa Nu Am

Angela Similea este una dintre marile voci ale Romaniei. Artista a trecut prin multe greutati si a indurat multa suferinta.

Cantareata, in varsta de 74 de ani, trece prin probleme mari financiare de ceva timp, ajungand chiar sa plece din casa in care a locuit.

Incepand cu anul 2009, Angela Similea a trecut prin clipe de cosmar. Atunci, Victor Surdu, sotul artistei si mama sa, Gherghina s-au imbolnavit.

La putin timp, Angela Similea i-a pierdut de amandoi, dar si pe nasul de cununie si pe unul dintre frati

Citește și  Cum să ai pătrunjel proaspăt pe tot parcursul anului

Angela Similea are mari probleme financiare de cand a mu.rit sotul sau. Artista locuieste in prezent la niste prieteni plecati peste hotare, care s-au oferit sa o ajute, intr-o casa situata pe Calea Plevnei.

Casa vedetei a fost scoasa la vanzare. Vila in care a locuit cu sotul ei are 16 camere si se afla in comuna Belciugatele, langa Bucuresti. Casa a fost vanduta pentru acoperirea datoriilor.

Citește și  Gina O Româncă Din Italia A Salvat Un Italian Care Făcuse Infarct Chiar În Barul În Care Lucra.

In 2009, Angela Similea si Victor Surdu, nu au mai putut plati ratele la banca si au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat in anul 2007, in valoare de 700.000 de euro.

Citește și  Cine este polițistul care a murit în timp ce încerca să își salveze prietenul. Mădălin avea 37 de ani Suntem alături de familie

Din 2011, de cand a ramas vaduva, lucrurile s-au complicat si mai tare. Ea a fost nevoita sa renunte la casa in care locuia cu sotul sau. Artista a pierdut si apartamentul dun Bucuresti.

De cand a ramas vaduva, din 2011, Angela Similea mergea in fiecare an la fiul si nepotii ei, stabiliti in SUA, dar din cauza pande.miei, aceasta nu a mai parasit tara.

retelemele