După luni de încercări de a rămâne însărcinată mama a născut în cele din urmă 4 bebeluși sănătoși

După luni de încercări de a rămâne însărcinată mama a născut în cele din urmă 4 bebeluși sănătoși

Când obstetricianul Jenny Marr a avut o expresie ciudată pe față în timpul primei ultrasunete, Jenny Marr ar fi putut fi scuzată pentru a crede că exista o problemă cu copilul nenăscut.

Nu avea nicio idee cât de mult Dr. Lauren Murray avea să schimbe atât viața ei, cât și pe cea a partenerului ei.

Toți cei care au văzut un sonograf în timpul așteptării unui copil înțeleg cât de anxioși și plini de emoție pot fi în astfel de momente.

Este cu adevărat emoționant să vezi ceva apărând pe ecranul negru și să realizezi că este o ființă vie. Cu toate acestea, pentru Jenny Marr și partenerul ei Chris, a fost mult mai mult decât atât.

Cuplul din Grapevine, Texas, încercase să rămână însărcinat timp de câteva luni când s-au întâlnit pentru prima dată cu această veste.

Dar când Jenny a devenit în cele din urmă gravidă, Chris și ea au trăit șocul vieții lor în timpul unei ultrasunete de rutină. Jenny a descoperit că nu purta un singur copil în acel moment.

Jenny a explicat: “Am fost ca, ‘Oh, nu, nu este bătăi de inimă.’ Și ea a spus: ‘Nu, există bătăi de inimă.’ Ea a continuat, ‘Y’all, sunt trei bebeluși acolo.’ Și am rămas pur și simplu uimiți.”

Cu uimire naturală, Jenny și partenerul ei Chris au descoperit mai multe surprize. Pe 19 noiembrie 2019, o săptămână după prima lor programare, au mers să vadă un specialist în medicină materno-fetal pentru o vizită de urmărire.

Tehnicianul de ultrasunete le-a adresat aceeași privire ciudată.

Citește și  ACEASTA PLANTA AR TREBUI SA FIE ÎN FIECARE CASA. MEDICII O RECOMANDA

“Tejnica care a făcut prima (scanare) ne-a aruncat o privire ciudată. Am fost genul de, ‘Oh, ce se întâmplă acum?’ Ne-am îngrijorat din nou,” a explicat Chris.

“Ea a fost foarte drăguță. A spus, ‘Nu ar trebui să spun asta, dar y’all aveți patru bebeluși.’”

Au trecut de la așteptarea unui singur copil la a afla că vor avea PATRU în doar șapte zile.

Chris a spus: “Am făcut gluma că nu mă mai întorc pentru că vor fi cinci bebeluși data viitoare. Am fost pur și simplu șocați. Să trecem de la trei la patru a fost mai ușor de înghițit. Și imediat după aceea am aflat că sunt sănătoși.”

Conform doctorului Lauren Murray și a colegilor ei, nașterile care rezultă în cvadrupli identici și spontane sunt incredibil de rare, cu o probabilitate de 1 la 11 milioane până la 1 la 15 milioane. Simplu spus, este extrem de neobișnuit.

“Este de neînchipuit. Nu se va mai întâmpla niciodată în cariera mea. I-am spus: ‘Fată, du-te și cumpără niște bilete de loterie, pentru că avem de-a face cu astfel de șanse’”, a spus Murray. “Ce minune a fost.”

S-a dovedit că cei patru copii au fost perfect pregătiți să împartă, în ciuda posibilității ca unul dintre ei să se alimenteze în detrimentul celorlalți, necesitând intervenții chirurgicale și creând probleme.

“Bebelușii au împărțit incredibil de bine. Nu au fost incidente pe ultrasunet nici măcar înainte de asta, când ne îngrijoram că unul dintre ei sau doi sau trei ar fi putut să fie semnificativ mai mici”, a spus Murray.

Jenny a născut la 28,5 săptămâni pe 15 martie. Cu toate eforturile ei, a fost nevoită să nască înainte de 33 de săptămâni. Cu toate că bebelușii s-au născut în mijlocul haosului creat de pandemia de coronavirus, cezariana ei s-a desfășurat fără probleme.

Citește și  Cum a reusit doamna Catinca la 80 de ani sa pacaleasca doi escroci cu experienta

Primul care a sosit a fost bebelușul Harrison, care a avut o greutate de 2 lire și 6 uncii. În urma lui a venit Hudson, care a avut o greutate de 1 lb 15 oz, apoi Hardy, care a avut 2 lbs 10 oz, și în final Henry, care a avut o greutate de 2 lbs 6,7 oz.

“Cu toții s-au născut în trei minute. E incredibil”, a spus Jenny. “I-am numit puii noștri de pasăre, pentru că chiar arătau ca puii de pasăre.”

Timp de un total de 10 săptămâni, trei dintre cei patru bebeluși au rămas în unitatea de terapie intensivă neonatală pentru a primi oxigen și alte îngrijiri. Cu toate acestea, au revenit acasă în luna mai. Jenny și Chris sunt în culmea fericirii.

După un an, Jenny a discutat cu revista DFW Child și a furnizat o actualizare despre starea de sănătate a cvadrupleților săi.

“Toți se târăsc acum. Am doi dintre ei care vor începe să meargă, probabil, în următoarea lună, ceea ce înseamnă că ceilalți doi nu sunt departe. Sunt foarte curioși și se bagă peste tot. Sunt murdari și dezordonați. Sunt deja niște băieți mici! Mănâncă ca și cum ar încerca să bage cât mai multă mâncare în gură cât mai repede cu putință. Sunt amuzanți și atât de dulci.”

“Sperăm doar ca această mică poveste și băieții noștri să aducă atâta bucurie tuturor pe cât aduc nouă”, a explicat Jenny.

Cvadrupleții au împlinit astăzi trei ani și par să se descurce bine. Oricine poate urmări aventura familiei pe Instagram datorită contului creat de Jenny.

Jenny, care în trecut a lucrat ca asistentă dentară, are 140.000 de urmăritori și publică frecvent actualizări și fragmente din viața agitată a familiei Marr.

Nu este deloc surprinzător că mulți oameni au întrebări și sunt interesați de familia și experiența nașterii lui Jenny, dat fiind faptul că nașterea a fost neobișnuită. Jenny susține că nu a primit îngrijiri medicale sau medicamente pentru a concepe acești copii.

Citește și  Veste Dureroasă Pentru Fanii Lui Florin Piersic! Anunțul De Ultimă Oră Despre Sănătatea Maestrului

Jenny este adesea întrebată cum se descurcă cu cei patru băieți zgomotoși.

“Nu știu altfel, și nu prea am altă opțiune! Familia mea avea grădinițe când eram mică, și vârsta de 8 săptămâni era momentul de început. Obișnuiam să stau cu bebelușii din grădiniță. Am fost înconjurată de copii atât de mult încât este ca o a doua natură să am grijă de copii,” spune Jenny.

“Este ceea ce este. Trebuie să te adaptezi. Îmi amintesc că am întrebat doctorul meu: «Trebuie să merg la cursuri de parenting?» Și ea mi-a spus: «Nu, vei învăța lucruri în unitatea de terapie intensivă neonatală. Și sunt patru. Nimeni nu te va învăța cum să faci asta».”

Oamenii se mai întreabă cum reușesc Jenny și Chris să îi deosebească pe cei doi băieți.

“Ei bine, ca părinți, pur și simplu știm. De obicei vedem patru fețe diferite, dar personalitățile și vocile lor sunt atât de diferite. Pentru cineva care tocmai i-a cunoscut, în ordinea nașterii, Harrison este cel mai mare și are cea mai frumoasă coamă de păr. Hardy are un dinte din față ciobit și este foarte zvelt. Henry are o față pufoasă și părul îi sare când aleargă. Hudson are cea mai mică capăt și un semn de naștere pe frunte. Cam asta vă pot spune în ceea ce privește modul de a-i deosebi,” spune Jenny.

Patru copii adorabili s-au născut în lume. Ce norocoasă zi a fost 15 martie. Chris și Jenny, sunt bucuroasă pentru voi doi. Amintirile pe care le veți crea ca familie și dragostea din casa voastră sunt dincolo de imaginatia mea.

retelemele