Mă numesc Maria am 53 de ani sunt căsătorită de 32 de ani dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre

Mă numesc Maria am 53 de ani sunt căsătorită de 32 de ani dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre

Bună ziua,

Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 ani cu soţul meu şi am două fete care nu mai locuiesc cu noi.

Timp de 15 ani, relaţia mea cu soţul a fost frumoasă, binentales cu mici probleme, ca în orice familie. În anul 1995, datorită unui împrumut la bancă, am pierdut apartamrntul în care locuiam.

Cu doi copii mici, am fost nevoiţi să ne mutăm la părinţi mei. Trei ani mai târziu, soţul meu a plecat în Franţa,

Citește și  David Pușcaș și-a deschis sufletul și a trecut în revistă recent momentele care i-au marcat viața din perioada în care a trăit în casa Luminiței Anghel mama sa adoptivă.

după care am plecat şi eu, lăsând fetele cu părinţii mei. Am muncit amândoi timp de doi ani şi am reuşit să cumpărăm o casă.

Casa pe care am cumpărat era departe de părinţii mei şi am fost nevoită să îmi las soţul singur în Franţa, iar eu să rămân cu fetele în România. În tot acest timp vorbeam la telefon şi ne vedeam la câteva luni.În acest timp, în viaţa soţului mea a apărut o femeie, una care a făcut din el un om care nu se mai controla.

Citește și  Visul Fecioarei Maria – de citit înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care întotdeauna ajută

Vorbea urat chiar şi cu fetele, nu vroia să mai mergem la el. Pentru mine şi pentru fiica mea cea mică

(care îl iubeşte şi acum foarte mult pe soţul meu) a fost un şoc. Am decăzut psihic, nu mai mâncam, nu mai dormeam, viaţa mea era un vis din care nu mă mai puteam trezi.

Anii au trecut, eu mi-am găsit un job şi încet, încet uitam prin ce am trecut. Într-o zi, soţul meu a rămas fără slujbă, fără bani şi a rugat fetele să îl primim acasă.L-am primit, l-am iertat, dar el tot a continuat să mă însele. De fiecare dată aflam, pentru că nu ştia să ascundă relaţiile extraconjugale pe care le avea.

Citește și  PUN PARIU ca nu stii cine e tanarul din imagine. TRECE PRIN CLIPE URATE IN ACEST MOMENT.

Apoi s-a cuminţit câţiva ani, până a plecat în Africa, unde bineînteles că a găsit una de 24 ani, mai mică decât fiicele lui.

Acum lucrează în Franţa, vine acasă lunar, dar are altă amanta mai mică cu 20 ani ca el. Chiar dacă am aflat, el neagă că are această relaţie.

Vă rog, spuneți-mi ce să fac?

retelemele