Andreea Marin de nerecunoscut Cum a ajuns sa arate acum vedeta

Andreea Marin de nerecunoscut Cum a ajuns sa arate acum vedeta

Andreea Marin și Adrian Ionuț Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Aceasta este de nerecunoscut de când l-a cunoscut pe partnerul său și de când petrec mai mult timp împreună.

Andreea Marin și Adrian Ionuț Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de cinci ani, iar acesta o răsfață cu fiecare ocazie.

„Zâna surprizelor” nu se uita la bani sau calorii atunci când vine vorba de partenerul său. De curând, cei doi au fost surprinși la un restaurant grecesc din mall Băneasa.

Bărbatul i-a comandat Andreei Marin cele mai gustoase preparate și s-a ocupat de achitarea notei de plată.

Citește și  Liviu Dragnea, recuperare după AVC în Belgrad

Adrian Brâncoveanu și fosta prezentatoare erau foarte relaxați și cu zâmbetul spre buze, semn că relația merge bine și ar putea face nuntă în curând.

După o masă copioasă, Andreea Marin și Adrian Ionuț Brâncoveanu s-au plimbat prin mall. Cei doi s-au ținut de mână și au intrat în mai multe magazine din centrul comercial, potrivit Cancan.

Andreea Marin, mai fericită ca niciodată

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de ani întregi. Cu toate astea, vedeta a declarat că situația nu a fost mereu roz și că au făcut sacrificii mari pentru iubire. Acum, fosta soție a lui Ștefan Bănică a povestit că și-a găsit linișea și că el este bărbatul pe care l-a așteptat toată viața. Cei doi au luat în calcul și nunta.

Citește și  Constantin Enceanu, primele declarații despre divorț. Ce i-a făcut nevasta, după 35 de ani de căsnicie: „N-am să o iert toată viața pentru asta”

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

„O să fiu foarte sinceră și o să spun că în cei 6 ani din viața mea mi-a fost alături și că tot ce am reușit să construiesc a fost cu sprijinul lui, așa din umbră, fiind un om discret și nelucrând într-un domeniu ca al nostru, în care e nevoie să comunicăm deschis de cele mai multe ori, însă fără el n-aș fi fost în stare să fac toate lucrurile astea, tehnic vorbind.

Citește și  Vine nevasta acasa

E nevoie de o mână de bărbat și de o minte de bărbat, care să te descurce atunci când încep să te încurce toate aceste probleme de ordin tehnic, pe care nu ai cum să le știi. Mă rog, experiența te ajută”, a mai spus aceasta.

retelemele