Un polițist a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din familia în care era abuzată în Arizona

Un polițist a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din familia în care era abuzată în Arizona

Un polițist din Arizona a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din familia în care era abuzată. Brian Zach a întâlnit-o pe micuța Kaila în martie 2018, în timpul unei misiuni, și în vara acestui an el și soția lui au devenit părinții adoptivi ai copilei de 4 ani.

În martie 2018, Zach lucra ca sergent de patrulare când el și colegul lui au primit un apel pentru a verifica o locuință din Kingman, Arizona. Acolo a găsit-o pe micuța Kaila, iar cazul ei l-a impresionat profund. Întreaga noapte și-a petrecut-o îngrijind-o pe fetița care avea atunci doar doi ani.

Kaila a fost abuzată de părinții biologici

„Am colorat, am mâncat mici gustări. M-a ținut de mână. Era un copil atât de sensibil. Când au ajuns detectivii, au luat-o și au dus-o la spital”, a povestit ofițerul potrivit goodmorningamerica.com.

Citește și  Bancuri cu bulă

Ofițerul Zach, care este tatăl altor doi copii, a plecat acasă după ce a petrecut ore întregi cu Kaila și i-a spus soției sale că dorește ca cea mică să vină să locuiască cu ei.

În acest timp, Kaila a fost tratată la spital pentru mai multe răni ca urmare a abuzului fizic. Zach a spus că au fost depuse acuzații penale împotriva îngrijitorilor lui Kaila.

La început, când Kaila a intrat în familia ofițerului, încă primea tratament pentru rănile fizice pe care le dobândise în urma abuzurilor repetate din partea propriei familii. În ciuda traumei pe care o trăise, Kaila s-a integrat rapid în familia polițistului.

Citește și  Gabriela Cristea Este Însărcinată?! Vedeta A Spus Adevărul: Am Făcut, Într-Adevăr, Un Test De Sarcină

”Soției i-a spus mami din a doua zi la noi în familie”

Ofițerul Zach a spus că atunci când serviciile sociale de protecție au văzut că nu reușesc să-i găsească Kailei o rudă care să o ia în grijă, cât timp părinții biologici sunt supuși anchetei, el și soția lui s-au oferit să aibă grijă de ea.

”A venit cu o cănuță de copii și o pungă de haine care nici nu i se potriveau”, a spus Zach.

„Chiar din a doua zi a început să-i spună soției mama sau mami. Eu am fost domnul o săptămână sau două, însă când a început grădinița și-a dat seama cine este tatăl ei.” a povestit Brian Zach.

Procesul de adopție s-a încheiat în vara aceasta, la 30 de luni de la misiunea salvatoare, și începând cu 18 august 2020, Kaila este oficial copilul familiei lui Brian Zach.

Citește și  Fostul președinte a murit

„Am trăit fiecare săptămână fără să știm dacă se va întoarce la părinții biologici sau cât vom mai putea să avem grijă de ea. Scopul nostru a fost să avem grijă de această fetiță și să o iubim atâta timp cât ni se permitea lucrul acesta”, a mai spus ofițerul.

Kaila s-a integrat perfect în familia ofițerului care a salvat-o din casa în care era abuzată, iar ceilați doi copii ai familiei o adoră. Acum, ofițerul le transmite celor care se tem să adopte să lase deoparte toate fricile și să dea o șansă unui copil, pentru că se merită.

retelemele