Andreea Marin La Un Pas De Moarte Mi-Au Scos 800 De Grame De Tumoare În Ce Stare Se Află Acum Vedeta

Andreea Marin La Un Pas De Moarte Mi-Au Scos 800 De Grame De Tumoare În Ce Stare Se Află Acum Vedeta

Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în urmă cu aproape doi ani, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru.

Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist.

Citește și  Monica Tatoiu, Dezvăluiri Fără Perdea Despre Viața Intimă: „După 60 De Ani Începe Pofta!”

Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu”, a declarat Andreea Marin pentru o publicație.

Fosta prezentatoare TV a trecut prin emoții uriașe cât timp a așteptat rezultatele biopsiei. Vedeta se trezise cu o cocoașă, iar rezultatele au speriat-o.

Citește și  Primul lanț de supermarketuri care nu mai acceptă numerar. Pleci fără cumpărături dacă nu ai card

„Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine.

Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi.

Citește și  Multi Spun Ca S-A Trait Prost In Perioada 1965 – 1989. Iata Care Este, De Fapt, Adevarul!

Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai spus Andreea Marin pentru click.ro.

retelemele