Trist Dezvăluire UIMITOARE la Pro TV Am cancer Din păcate toţi au început să plângă

Trist Dezvăluire UIMITOARE la Pro TV Am cancer Din păcate toţi au început să plângă

O tânără în vârstă de 17 ani pe nume Sabina Bălăoi, din Galați, a impresionat juriul emisiunii până la lacrimi.

Aceasta a interpretat melodia ”My Immortal” de la Evanescence.

Sabina Bălăoi, o tânără în vârstă de 17 ani, din Galați, a reușit să îi impresioneze pe jurații show-ului ”SuperStar” până la lacrimi. Aceasta a interpretat melodia ”My Immortal” de la Evanescence.

Pentru Sabina, viața nu a fost foarte ușoară, deoarece aceasta s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul osos. Timp de un an, Sabina a fost internată în spital.

Citește și  Premierul Ciolacu Propune Un Mecanism De Impozitare A Pensiilor Bazat Pe Puterea De CumpărareATENȚIE! Se mărește plafonul de impozitare a pensiilor! Anunț foarte important pentru toți pensionarii

”Am avut cancer la 11 ani. Cancer osos. În România nu aveam şanse. Îţi trebuie mult curaj. Am stat un an în spital, a fost foarte greu.

Cancerul osos trebuie operat şi m-am operat la picior. Când intrii pe o secţie de oncopediatrie, ai două şanse. Ori cedezi, ori se activează luptătorul din tine. Muzica m-a ajutat, simţeam că am pentru ce să lupt.

Citește și  CASĂ DIN CHIRPICI DA SE POATE TRĂI SIMPLU ȘI FRUMOS INTERIORUL LOCUINȚEI ESTE SUPERB

Nu pot să mă opresc aici, Dumnezeu m-a lăsat în viaţă cu un scop. Am ajuns să accept acest lucru şi să merg mai departe”, a spus Sabina.

”Am fost emoționată și am simțit melodia”, a spus Sabina, după ce a interpretat o piesă celebră pe scena ”SuperStar”, emisiunea de la Pro TV.

Citește și  Parintele Arsenie Boca! Cum Poți Alunga Bolile, Vrajba Și Paguba Din Casă

Carla’s Dreams: ”Sunt oameni care nu neapărat cântă cu vocea. Tu ești un astfel de om. Tu n-ai cântat piesa, a ieșit din tine.

Eu nu am știut că e piesa ta de suflet, asta s-a observat, piesa asta e în tine. Ești excepțională”

Smiley: ”Când am momente de genul ăsta, mă afund în melancolie” scrie cancan.ro

retelemele